به گزارش راهبرد معاصر؛ این آشپزها باید در کمتر از ۴ ساعت با شرایط ویژه یک بشقاب غذا تهیه میکردند. یکی از ویژگیهای مسابقه محدودیت در قیمت بود، چنانچه هزینه مواد اولیه غذای بشقاب نباید بیش از ۷ یورو و ۶۲ سنت می بود.
همانطور که گروهی از آشپزها مشغول پخت و پز در بازه زمانی مشخص بودند، گروهی از ژنرالهای ارتش نیز از نزدیک این مسابقه را به دقت زیر نظر داشتند. آنها که حواسشان به فرم و امتیاز دادن بود، مزه غذاها را نیز در کنار سرآشپزان ماهر میچشیدند تا لذیذترین غذا را انتخاب کنند.
دو سرآشپز برگزیده مسابقه «چنگال طلایی» به مرحله بعدی راه خواهند یافت تا در کنار سرآشپزان نظامی از سراسر جهان این بار در ایالات متحده آمریکا به رقابت بپردازند.
رابطه فرانسویها با غذا بسیار نزدیک، و ارتباط بین سربازان فرانسوی و غذا حتی نزدیکتر هم هست، چرا که غذا عامل روحیهبخشی به سربازان به شمار میآید.