برای اولین بار همسر جوان و دختر خردسال عراقچی به تلویزیون آمدند +ویدیو فیلم/ تصاویر وداع فرزندان و نوه‌های سید حسن با پیکر ایشان فیلم / نخستین مجری هوش مصنوعی در تلویزیون تصاویری از سریال پایتخت ۷ تصاویری از دیدار شاعران با رهبر انقلاب + عکس فیلم/ درگیری لفظی در نشست سانحه تصادف اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی تصاویر/ مراسم انس با قرآن در حضور رهبر انقلاب تصاویر / بازسازی صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران تصاویری از بازسازی صحنه قتل مرحوم خالقی در محل جرم + عکس ببینید / پلیس فیلم حمله سارقان زورگیر به دانشجوی متوفی دانشگاه تهران را منتشر کرد ببینید / قطع ناگهانی نمایش فیلم «ناتور دشت» در جشنواره فیلم فجر ببینید / درخواست عجیب دبیر جشنواره فیلم فجر: چند دقیقه فیلم نگیرید تا سیگار بکشیم! عکس یادگاری اسرای اسرائیلی با رزمندگان مقاومت اسلامی + ویدئو ببینید / دیدار مسرور بارزانی و ظریف در داووس و خوش و بش آنها به زبان فارسی فیلم / بنایی پزشکیان با لباس کارگری در خوزستان
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۲۴

فیلم دیده‌ نشده از عملیات لیلة‌القدر علیه داعش با حضور سرلشکر سلیمانی

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برا ی نخستین بار تصاویری از عملیات لیلة‌القدر علیه داعش و نظارت سرلشکر سلیمانی بر این عملیات منتشر کرد.

به گزارش راهبرد معاصر ، بر این اساس برای نخستین‌بار تصاویری از محل برخورد موشک‌های سپاه پاسداران به مقر تروریست‌های تکفیری در حمله موشکی که دو سال پیش در چنین روزی انجام شد، منتشر شده است. براساس تصاویر منتشرشده سردار سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بر روی عملیات نظارت مستقیم داشت.

 

گفتنی است؛ در روز ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شش موشک بالستیک میان‌برد از استان‌های کردستان و کرمانشاه به منطقه دیرالزور سوریه در فاصله ۶۵۰ کیلومتری شلیک کرد و مقر فرماندهی و مراکز تجمع و پشتیبانی "تروریست‌های تکفیری" را هدف قرار داد.

 

در ادامه می‌توانید ویدئویی از تصاویر این عملیات را که برای نخستین بار توسط سپاه پاسداران منتشر شده است، مشاهده کنید.

سپاه همچنین تصاویری ماهواره‌ای از محل اصابت موشک‌های خود به مواضع داعش در عملیات لیلةِ القدر را برای اولین بار منتشر کرد که در ادامه مشاهده می‌کنید.

 

ارسال نظر