تمجید رهبر معظم انقلاب از سریال حضرت موسی(ع) به روایت حاتمی‌کیا درخواست پزشکیان از رهبر انقلاب برای کاهش ساعت کاری ادارات لحظه بمباران محل اقامت سخنگوی نظامی حماس خاطره رهبر معظم انقلاب از دوران تبعید در ایرانشهر و برگزاری هفته وحدت ببینید / تصاویر زیبا از گله‌های بزرگ کل و بز وحشی در استان قزوین ببینید/ کیف محافظان روسای جمهور روسیه و چین مورد توجه قرار گرفت حضور رهبر معظم انقلاب در قرارگاه فرماندهی جنگ با رژیم صهیونی به روایت قالیباف فیلم/ اعلام جزئیات پرونده ۱۳ کیلو طلای بابک زنجانی سعید جلیلی: همه باید به موفقیت دولت کمک کنیم + فیلم فیلم/ لحظه دستگیری تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان فیلم/ ادای احترام پزشکیان به اقبال لاهوری به شاعر پرآوازه پارسی‌گوی در پاکستان تصاویر / آیین رونمایی از مجسمه آرش کمانگیر تصاویر /‌ای ایران بخوان فیلم / پیام همسر شهید شادمانی خطاب به رژیم اسرائیل فیلم / روایت سرلشکر رشید از زندگی‌نامه خود
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۱۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 01
کد خبر: ۱۵۱۲۳

بن سلمان، کره‌ای‌ها را عربستانی کرد!+تصاویر

در نمایشگاهی که عربستانی ها در کره جنوبی برپا کرده بودند کره ای ها می توانستند پوشیدن لباس های زنانه و مردانه عربستانی را تجربه کنند و شمشیر به دست بگیرند.

به گزارش راهبرد معاصر ،  محمد بن سلمان در سفر به کره جنوبی گروهی را برای معرفی آداب و رسوم عربستان به کره ای ها به همراه خود برده بود.

ولیعهد عربستان که برای شرکت در نشست گروه ۲۰ به کره جنوبی رفته بود قراردادهایی به ارزش هشت میلیارد دلار با مون جائه این رئیس جمهور کره جنوبی امضا کرد.

 

در نمایشگاهی که عربستانی ها در کره جنوبی برپا کرده بودند کره ای ها می توانستند پوشیدن لباس های زنانه و مردانه عربستانی را تجربه کنند و شمشیر به دست بگیرند.

طبق اعلام رسانه های سعودی این غرفه مورد استقبال مردم کره جنوبی قرار گرفته و بسیاری از آنها برای پوشیدن لباس و گرفتن عکس از این غرفه دیدن کردند.

 

کره جنوبی و عربستان در حاشیه نشست گروه ۲۰ در سئول ۱۰ تفاهم‌نامه و قرارداد امضا کردند که طبق اعلام دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی ۸.۳ میلیارد دلار ارزش دارد.

کره جنوبی بیش از ۷۰ درصد از نفت خام خود را از خاورمیانه تهیه می‌کند و سئول پنجمین واردکننده بزرگ نفت خام در جهان است و عربستان بزرگ‌ترین تامین کننده این کشور است.

 

ارسال نظر