تمجید رهبر معظم انقلاب از سریال حضرت موسی(ع) به روایت حاتمی‌کیا درخواست پزشکیان از رهبر انقلاب برای کاهش ساعت کاری ادارات لحظه بمباران محل اقامت سخنگوی نظامی حماس خاطره رهبر معظم انقلاب از دوران تبعید در ایرانشهر و برگزاری هفته وحدت ببینید / تصاویر زیبا از گله‌های بزرگ کل و بز وحشی در استان قزوین ببینید/ کیف محافظان روسای جمهور روسیه و چین مورد توجه قرار گرفت حضور رهبر معظم انقلاب در قرارگاه فرماندهی جنگ با رژیم صهیونی به روایت قالیباف فیلم/ اعلام جزئیات پرونده ۱۳ کیلو طلای بابک زنجانی سعید جلیلی: همه باید به موفقیت دولت کمک کنیم + فیلم فیلم/ لحظه دستگیری تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان فیلم/ ادای احترام پزشکیان به اقبال لاهوری به شاعر پرآوازه پارسی‌گوی در پاکستان تصاویر / آیین رونمایی از مجسمه آرش کمانگیر تصاویر /‌ای ایران بخوان فیلم / پیام همسر شهید شادمانی خطاب به رژیم اسرائیل فیلم / روایت سرلشکر رشید از زندگی‌نامه خود
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 25
کد خبر: ۸۵۱۴۹

قهرمانی لیگ برتر بسکتبال شهرداری گرگان در وقت اضافه

تیم بسکتبال شهرداری گرگان بازی چهارم لیگ برتر بسکتبال را برد و قهرمان شد.

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیدار چهارم تیم‌های مهرام و شهرداری گرگان در مرحله نهایی لیگ برتر بسکتبال شنبه شب از ساعت ۲۰:۳۰ در سالن آزادی آغاز شد.

در این بازی کوارتر اول ۲۰ بر ۱۹ به سود مهرام به پایان رسید، اما در کوارتر دوم این گرگانی‌ها بودند که ۳۵ بر ۲۷ نتیجه را به سود خود پایان دادند.

کوارتر سوم در حالی ۳۳ بر ۲۱ به سود مهرام به پایان رسید که صمد نیکخواه بهرامی و مهدی کامرانی را دریافت ۵ خطا از مسابقه بیرون رفتند.

در کوارتر چهارم دو تیم در امتیاز آوری موفق نبودند و در حالی که ۵ دقیقه گذشته بود تنها این گرگانی‌ها بودند که ۷ امتیاز را کسب کرده بودند.

در ادامه گرگانی‌ها از برتری خود استفاده کردند و در غیاب دو بازیکن تاثیرگذار مهرامی‌ها پیش افتادند، اما در ۱۵ ثانیه آخر مهرام با اشتباه رضایی فر یک امتیاز هم پیش افتاد و در نهایت در وقت اضافه دو تیم با شوت استثنایی پری پری بازیکن آمریکایی گرگان ۹۶ بر ۹۶ مساوی شد.

در وقت های اضافه این گرگانی‌ها بودند که ۱۱۰ بر ۱۰۳ پیروز شدند و به مقام قهرمانی لیگ برتر بسکتبال رسیدند.

این نخستین قهرمانی گرگانی‌ها در لیگ برتر محسوب می‌شود./ایسنا

ارسال نظر