فیلم/ تصاویر جدید از حمله آمریکا به بیت رهبری فیلم / ورود هواپیمای ایرانی حامل پیکر رهبر شهید و خانواده ایشان به فرودگاه بین‌المللی نجف تصاویر / رازی که ۲۰۰ سال در دل بامبو‌ها پنهان بود / سنت ساخت تله‌های افسانه‌ای بامبو در ویتنام تصاویر / از شیلی تا ژاپن؛ وقتی عشق به فوتبال، مرز‌ها را رنگین‌کمانی می‌کند / عجیب‌ترین چهره‌آرایی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ تصاویر / اینها عکس‌اند یا نقاشی؟ آثاری که ثابت کردند آیفون، دوربین حرفه‌ای را شرمنده کرد! ویدیو| فیلمی دیده نشده از شهیده زهرا محمدی گلپایگانی نوه رهبر شهید تصاویر/ آیین‌های عزاداری روز عاشورا در سرتاسر جهان؛ از بنگلادش تا کشمیر و بیروت تصاویر / صحنه‌های زیبا از بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، مکزیک و کانادا فیلم/ بازگشت هزاران فلامینگو به دریاچه ارومیه؛ صحنه‌های امیدبخش از پرندگان مهاجر در پهنه آبی ایران فیلم / پدید نادر صاعقه‌های سرخ آسمانی بر فراز تبت فیلم / تقلید صدای جنجالی ترامپ توسط پیت هگست، وزیر جنگ او موساد علیه موساد؛ زلزله امنیتی در رژیم صهیونیستی! + فیلم فیلم / بی‌حرکت ایستادن کامل افسر چینی هنگام عبور هواپیمای ترامپ در چند متری او پربازدید شد فیلم/ تصاویر تازه از کشتی‌های توقیف شده توسط سپاه در تنگه هرمز فیلم / استقبال عجیب و خیلی خودمانی مکرون رئیس جمهور فرانسه از جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا!
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 May 27
کد خبر: ۸۹۵۴۱

نماهنگ | زوال بدون توقف

نماهنگ | زوال بدون توقف طرح ناکام «معامله‌ی قرن» و سپس تلاش برای عادی‌سازی روابط چند دولت ضعیف عربی با رژیم غاصب، تلاشهای مذبوحانه برای فرار از آن کابوس است.

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «امروز موازنه‌ی قوا به نفع دنیای اسلام تغییر یافته است. حوادث گوناگون سیاسی و اجتماعی در اروپا و آمریکا، ضعفها و اختلالات عمیق ساختاری و مدیریّتی و اخلاقی غربی‌ها را در برابر جهانیان عریان کرد. قضایای انتخابات در آمریکا و آزمون بشدّت رسوای مدیران پُرمدّعا و متکبّر آن، و نیز مواجهه‌ی یک‌ساله‌ی ناموفّق با کرونای همه‌گیر در آمریکا و اروپا و حواشی شرم‌آور آن، و آشفتگی‌های سیاسی و اجتماعی اخیر در مهم‌ترین کشورهای اروپایی، همه نشانه‌ی سیر نزولی و افولی اردوگاه غرب است.

در سوی دیگر، رشد نیروهای مقاومت در حسّاس‌ترین مناطق اسلامی، رشد توانایی‌های دفاعی و هجومی آنان، رشد خودآگاهی و انگیزه و امید در ملّتهای مسلمان، رشد گرایش به شعارهای اسلامی و قرآنی، رشد علمی، رشد استقلال‌طلبی و خوداتّکائی در ملّتها، نشانه‌های مبارکی است که آینده‌ی بهتر را نوید میدهد.

در این آینده‌ی مبارک، باید هم‌افزایی کشورهای مسلمان، یک هدف عمده و اساسی باشد، و این چندان دور از دسترس به‌ نظر نمیرسد. محور این هم‌افزایی، قضیّه‌ی فلسطین به‌ معنی همه‌ی کشور، و سرنوشت قدس شریف است. این همان حقیقتی است که دل نورانی امام خمینی عظیم (رحمة‌ الله‌ علیه) را به اعلام روز جهانی قدس در آخرین جمعه‌ی ماه رمضان هدایت کرد.

هم‌افزایی مسلمین بر محور قدس شریف، کابوس دشمن صهیونیست و حامیان آمریکایی و اروپایی آن است. طرح ناکام «معامله‌ی قرن» و سپس تلاش برای عادی‌سازی روابط چند دولت ضعیف عربی با رژیم غاصب، تلاشهای مذبوحانه برای فرار از آن کابوس است.

من قاطعانه میگویم: این تلاشها به جایی نخواهد رسید؛ حرکت نزولی و رو به زوالِ رژیم دشمن صهیونیستی آغاز شده و وقفه نخواهد داشت.» ۱۴۰۰/۰۲/۱۷

 

ارسال نظر
captcha