دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شیخ الازهر: تلاش برای توقف تجاوزگری دشمن علیه فلسطینیان وظیفه دینی است

شیخ الازهر خطاب به رهبران عرب گفت که تلاش برای توقف تجاوزگری دشمن علیه برادران ما در فلسطین، وظیفه دینی و مسؤولیت ما در برابر خداوند متعال است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد الطیب» شیخ الازهر در این نامه به حاکمان عرب گفت: همه ما امیدوار هستیم و اطمینان داریم که از همه توان، قدرت برای توقف این سرکشی صهیونیستی بر خانواده ما در فلسطین استفاده کنید و این آیه قرآن را به یاد آوردید که می‌فرماید: وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ. [در انجام فرمان هایِ حق و در جهاد با دشمن]سستی نکنید و [از پیش آمد‌ها و حوادث و سختی‌هایی که به شما می‌رسد]اندوهگین مشوید که شما اگر مؤمن باشید، برترید.

 

وی در پایان گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم که تلاش شما را در توقف تجاوزگری و کشتار دسته جمعی که برادران ما در فلسطین با آن روبه رو هستند، به سرانجام برساند.

 

دفتر اطلاع‌رسانی دولت خودگردان فلسطین در غزه جمعه شب گزارش داد که شمار شهدای فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به ۱۱ هزار و ۷۸ تن رسیده است.

 

براساس گزارش منابع فلسطینی، از این تعداد ۴ هزار و ۵۰۶ تن را کودکان و سه هزار و۲۷ نفر دیگر را نیز زنان تشکیل می‌دهند.

 

در این حملات که از ۱۵ مهرماه آغاز شده است، همچنین ۲۷ هزار و ۴۹۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند که اکثریت آنان را نیز زنان و کودکان تشکیل می‌دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر