کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

شیخ الازهر: تلاش برای توقف تجاوزگری دشمن علیه فلسطینیان وظیفه دینی است

شیخ الازهر خطاب به رهبران عرب گفت که تلاش برای توقف تجاوزگری دشمن علیه برادران ما در فلسطین، وظیفه دینی و مسؤولیت ما در برابر خداوند متعال است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۲۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد الطیب» شیخ الازهر در این نامه به حاکمان عرب گفت: همه ما امیدوار هستیم و اطمینان داریم که از همه توان، قدرت برای توقف این سرکشی صهیونیستی بر خانواده ما در فلسطین استفاده کنید و این آیه قرآن را به یاد آوردید که می‌فرماید: وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ. [در انجام فرمان هایِ حق و در جهاد با دشمن]سستی نکنید و [از پیش آمد‌ها و حوادث و سختی‌هایی که به شما می‌رسد]اندوهگین مشوید که شما اگر مؤمن باشید، برترید.

 

وی در پایان گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم که تلاش شما را در توقف تجاوزگری و کشتار دسته جمعی که برادران ما در فلسطین با آن روبه رو هستند، به سرانجام برساند.

 

دفتر اطلاع‌رسانی دولت خودگردان فلسطین در غزه جمعه شب گزارش داد که شمار شهدای فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به ۱۱ هزار و ۷۸ تن رسیده است.

 

براساس گزارش منابع فلسطینی، از این تعداد ۴ هزار و ۵۰۶ تن را کودکان و سه هزار و۲۷ نفر دیگر را نیز زنان تشکیل می‌دهند.

 

در این حملات که از ۱۵ مهرماه آغاز شده است، همچنین ۲۷ هزار و ۴۹۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند که اکثریت آنان را نیز زنان و کودکان تشکیل می‌دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر