نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند

لیبرمن: حماس و السنوار بهتر از نتانیاهو جنگ را مدیریت می‌کنند

وزیر سابق جنگ رژیم صهیونیستی انتقاد شدیدی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم و کابینه جنگ به عمل آورد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 15
کد خبر: ۲۴۰۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، آویگدور لیبرمن، وزیر سابق جنگ رژیم صهیونیستی انتقاد شدیدی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم و کابینه جنگ به عمل آورد و گفت که کابینه جنگ، اسرائیل را به سمت شکست سوق می‌دهد و جنبش حماس و رهبر آن در غزه یعنی یحیی السنوار بهتر از نتانیاهو جنگ را از تونل‌ها مدیریت می‌کنند.

 

لیبرمن در اظهاراتی که امروز-چهارشنبه- روزنامه «یسرائیل هیوم» منتشر کرد، گفت که دولت هیچ چشم‌انداز و برنامه‌ای برای نحوه مدیریت عملیات ندارد و نتانیاهو به دلیل سردرگمی‌اش، حمایت بین‌المللی از اسرائیل را از دست داده است.

 

لیبرمن همچنین از وزیران بنی گانتس و گادی آیزنکوت خواست تا کابینه جنگ را ترک کنند، زیرا آن ۲ هیچ تأثیری در این کابینه جنگ ندارند.

 

لیبرمن گفت: «هیچ دلیلی وجود ندارد که حامیان "سازمان‌های تروریستی" در کنست و خارج از آن، مانند حنین رعبی، رائد صلاح و احمد طیبی، شهروندان اسرائیل باقی بمانند و به تشکیلات خودگردان فلسطین منتقل نشوند.»

 

او معتقد است هر کاری که دولت اشغالگر انجام می‌دهد هدفش بقای سیاسی است و غفلت آن باعث ایجاد شکاف بزرگی در جامعه شده است.

 

وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی همچنین تاکید کرد که همه کسانی که در هفت اکتبر شکست خورده‌اند- با اشاره به عملیات طوفان الاقصی - از جمله نخست وزیر، وزیر جنگ و رئیس ستاد ارتش باید پست‌هایشان را ترک کنند.

 

وی همچنین در موضعی جنگ طلبانه بر لزوم قرار نگرفتن سربازان ارتش در معرض خطر و ایجاد سامانه موشکی که بتواند هر هدفی را در ایران در عرض هشت دقیقه هدف قرار دهد، تاکید کرد./ ایسنا

کلمات کلیدی: لیبرمن اسرائیل
ارسال نظر
آخرین اخبار