خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ نحوه امتیازدهی در آیین‌نامه جدید رتبه بندی معلمان تذکر نماینده مجلس در خصوص وضعیت معلمان و آموزش و پرورش + فیلم اطلاعیه فوری تعطیلی مدارس برخی استان‌ها تا آخر هفته؛ آلودگی به مرز هشدار رسید بازداشت عضو شورای شهر دورود به اتهام دریافت رشوه قوه قضاییه اظهارات رسایی را تکذیب کرد؛ دادستان برکنار شده هیچ سمتی در دستگاه قضایی ندارد

دمای هوا کاهش می یابد

رفیعی گفت: از روز جمعه با نفوذ جریان‌های خنک شمالی در برخی استان‌ها رگبار باران همراه با رعد و برق خواهیم داشت
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی، از استمرار بارش باران در برخی نقاط خبر داد و گفت: روز جمعه تا یکشنبه با گذر متناوب امواج تراز میانی جو و نفوذ جریان‌های خنک شمالی به سواحل دریای خزر در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و همچنین در گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات البرز مرکزی ابرناکی، وزش باد، کاهش نسبی دما و بارش باران گاهی همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی امروز و فردا در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش باد رخ خواهد داد.

رفیعی با اشاره به اینکه طی امروز و فردا در اکثر مناطق کشور آسمان صاف است، بیان کرد: در نوار شمالی شاهد روند افزایش دما و در ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان، بارش پراکنده باران رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: بنابر نقشه‌های هواشناسی طی پنج روز آینده در شمال شرق و شرق وزش باد‌های شدید و در منطقه زابل باد و گرد و خاک و کاهش دید پیش بینی می‌شود.

این کارشناس سازمان هواشناسی از کاهش دما در برخی نقاط خبر داد و گفت: روز‌های جمعه و شنبه در شمال غرب و سواحل شمالی کشور و طی روز‌های شنبه و یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شمال شرق کاهش نسبی بین ۵ تا ۸ درجه پیش بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه از اواخر پنج شنبه تا شنبه دریای خزر مواج است، گفت: روز جمعه در استان‌های ساحلی خزر و شنبه علاوه بر استان‌های ساحلی در آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید خواهیم داشت.

هوای پایتخت خنک می‌شود

رفیعی درباره آخرین وضعیت آب و هوای تهران بیان کرد: امروز آسمان پایتخت صاف گاهی همراه با وزش باد است.

این کارشناس سازمان هواشناسی در پایان از کاهش دما در پایتخت خبر داد و گفت: امروز بیشینه دمای تهران ۳۶ درجه و فردا ۳۹ درجه سانتی گراد است، اما مدل‌های اقلیمی نشان می‌دهد که طی روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه دما کاهشی است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار