ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

اعلام شرایط تعطیلی مدارس+ جزئیات

اعلام شرایط تعطیلی مدارس+ جزئیات وزیر آموزش و پرورش گفت: مدرسه نباید تعطیل شود چرا حکه مدرسه حلقه اتصال خانواده با معلم و مدیر است و پیوند معلمان و دانش‌آموزان است و تنها زمانی مجاز هستیم که مدرسه را ببندیم که به هیچکس هم اجازه ندهیم که سر کار بیاید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 17
کد خبر: ۶۷۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما و جهان در برابر یک پدیده غیرمنتظره قرار گرفتیم که همه اهداف و مأموریت‌ها را تحت‌الشعاع قرار داده است. امیدواریم به تدریج جامعه ما از مواجهه هیجانی با پدیده‌ها انصراف دهد و به آن نگاه عمیق‌تر شود.

 

وی با بیان اینکه مدرسه جایی است که از دانش‌آموزان مراقبت می‌کند و باید به فرزندان‌مان یاد دهیم که با این پدیده زندگی کنند، گفت: امیدواریم با کاهش کرونا و شکست آن، به تدریج آهنگ حضور دانش‌آموزان را در مدرسه به صدا در آوریم.

 

حاجی‌میرزایی ادامه دارد: مدرسه نباید تعطیل شود و مدرسه حلقه اتصال خانواده با معلم و مدیر است و پیوند معلمان و دانش‌آموزان است و تنها زمانی مجاز هستیم که مدرسه را ببندیم که به هیچ کس هم اجازه ندهیم که سر کار بیاید.
منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار