فیلم/ تصاویر جدید از حمله آمریکا به بیت رهبری فیلم / ورود هواپیمای ایرانی حامل پیکر رهبر شهید و خانواده ایشان به فرودگاه بین‌المللی نجف تصاویر / رازی که ۲۰۰ سال در دل بامبو‌ها پنهان بود / سنت ساخت تله‌های افسانه‌ای بامبو در ویتنام تصاویر / از شیلی تا ژاپن؛ وقتی عشق به فوتبال، مرز‌ها را رنگین‌کمانی می‌کند / عجیب‌ترین چهره‌آرایی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ تصاویر / اینها عکس‌اند یا نقاشی؟ آثاری که ثابت کردند آیفون، دوربین حرفه‌ای را شرمنده کرد! ویدیو| فیلمی دیده نشده از شهیده زهرا محمدی گلپایگانی نوه رهبر شهید تصاویر/ آیین‌های عزاداری روز عاشورا در سرتاسر جهان؛ از بنگلادش تا کشمیر و بیروت تصاویر / صحنه‌های زیبا از بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ در آمریکا، مکزیک و کانادا فیلم/ بازگشت هزاران فلامینگو به دریاچه ارومیه؛ صحنه‌های امیدبخش از پرندگان مهاجر در پهنه آبی ایران فیلم / پدید نادر صاعقه‌های سرخ آسمانی بر فراز تبت فیلم / تقلید صدای جنجالی ترامپ توسط پیت هگست، وزیر جنگ او موساد علیه موساد؛ زلزله امنیتی در رژیم صهیونیستی! + فیلم فیلم / بی‌حرکت ایستادن کامل افسر چینی هنگام عبور هواپیمای ترامپ در چند متری او پربازدید شد فیلم/ تصاویر تازه از کشتی‌های توقیف شده توسط سپاه در تنگه هرمز فیلم / استقبال عجیب و خیلی خودمانی مکرون رئیس جمهور فرانسه از جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا!
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 28
کد خبر: ۷۴۰۶

اقدام جنون آمیز مرد جوان پس از دعوای زناشویی! + فیلم

مرد جوان آفریقایی پس از درگیری لفظی با زنش با ربودن یک هواپیمای کوچک آن را به ساختمانی که او حضور داشت، کوبید.

به گزارش راهبرد معاصر ، ویدئویی که به تازگی منتشر شده است اقدام جنون آمیز یک مرد جوان آفریقایی را پس از درگیری زناشویی به تصویر می‌کشد. " چارل ویلجوئن" پس از درگیری لفظی با زنش با ربودن یک هواپیمای کوچک آن را به ساختمان که او حضور داشت کوبید. او سعی داشت با کوبیدن این هواپیما به این ساختمان همسرش را به قتل برساند. بنا به گزارش رسانه‌های محلی مرد در لحظه وقوع این حادثه به دلیل مصرف مشروبات الکی حالت عادی نداشت.

 

در ویدئویی که توسط یکی از شاهدان عینی و با کمک تلفن همراه تهیه شده است این هواپیمای کوچک را که در فاصله نزدیکی از زمین در حال پرواز است نشان می‌دهد. در ویدئو مشاهده می‌شود که لحظاتی بعد با برخورد این هواپیما به یک ساختمان انفجاری بزرگ ایجاد شده و شعله‌های آتش به آسمان بلند می‌شود. این حادثه در منطقه‌ای در شهر "گابورون"، پایتخت کشور بوتسوانا در جنوب قاره آفریقا رخ داد.

 

در این حادثه چارل ۳۸ ساله پس از برخورد هواپیما به این ساختمان جان خود را از دست داد و ساختمان دقایقی پیش از برخورد هواپیما و پس از آنکه این خلبان در آسمان از دوستش در مورد حضور همسرش در داخل ساختمان سوال پرسیده بود تخلیه شد. بنا به گزارش Netwerk ۲۴ دوست چارل که به سوال او در مورد حضور داشتن همسرش در ساختمان مشکوک شده بود بلافاصله به ساختمان نزدیک شد و از افراد داخل آن خواست بلافاصله ساختمان را ترک کنند. بنا به این گزارش چارل تنها فردی بود که در این حادثه جان خود را از دست داد.

 

بنا به گزارش Netwerk ۲۴ این مرد پس از درگیری با زنش که ظاهرا بصورت تلفنی رخ داد به فرودگاه بین المللی سر سرتس کاما رفت و با ربودن یک هواپیما به ساختمانی که همسرش حضور داشت روانه شد. در ویدئوی منتشر شده این هواپیمای Beechcraft Kingair B۲۰۰ بطرز خطرناکی در ارتفاع پایین از زمین در حال پرواز دیده شده و لحظاتی بعد با برخورد به ساختمان موجب آتش گرفتن ساختمان و خودرو‌ها می‌شود.

ارسال نظر
captcha