توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی

پایتخت سفید پوش می شود/ هشدار هواشناسی

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: آسمان تهران روز چهارشنبه کمی ابری در بعدازظهر افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود همچنین در ساعات پایانی فردا بارش برف و باران و وزش باد شدید در برخی ساعات در پایتخت خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۳۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 19
کد خبر: ۷۴۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اصغری در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: امروز بارش برف و باران و وزش باد در برخی نقاط اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و غرب کردستان را داریم.

 

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اضافه کرد: روز چهارشنبه یکم بهمن در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، زنجان، قزوین، خوزستان، شمال غرب چهارمحال و بختیاری، همدان و استان مرکزی بارش برف و باران و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

 

وی افزود: از اواخر وقت فردا در برخی نقاط استان‌های تهران و البرز و از بعد از ظهر فردا با نفوذ توده هوای سرد در استان‌های گیلان و مازندران، بارش برف و باران و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

 

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: روز پنجشنبه دوم بهمن این وضعیت در شمال غرب و غرب، جنوب غرب، شمال شرق، شرق، استان‌های ساحلی خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز کشور حاکم خواهد بود.

 

وی اظهار داشت: با توجه به بارش برف و وزش باد شدید، در شمال غرب، دامنه‌ها و ارتفاعات البرز کولاک برف و ریزش بهمن دور از انتظار نیست.

 

اصغری با بیان اینکه از بعد از ظهر پنجشنبه دوم بهمن از میزان ابرناکی و بارش از غرب کشور کاسته می‌شود، گفت: روز جمعه به تدریج سامانه بارشی از سمت شمال شرق از کشور خارج می‌شود.

 

وی گفت: از فردا تا شنبه پیشِ رو در اغلب مناطق کشور دما به صورت محسوسی کاهش می‌یابد، بیشترین میزان کاهش دما در شمال شرق و شرق کشور بین ۱۵ تا ۲۰ درجه، همچنین در شمال غرب، دامنه جنوبی البرز و سواحل خزر بین ۱۰ تا ۱۵ درجه و در غرب، مرکز، بخش‌هایی از جنوب و جنوب غرب کشور بین ۶ تا ۱۰ درجه خواهد بود.

 

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری دریای خزر، خلیج فارس و تنگه هرمز همچنین دریای عمان مواج است.

 

اصغری اظهار داشت: پنجشنبه دوم بهمن وزش باد شدید در سطح کشور به ویژه در نیمه شرقی کشور پیش‌بینی می‌شود.

 

وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز چهارشنبه کمی ابری در بعدازظهر افزایش ابر پیش بینی می‌شود، همچنین در ساعات پایانی فردا با ابری شدن آسمان، بارش برف و باران و وزش باد شدید در برخی ساعات در پایتخت خواهیم داشت، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۱۴ و ۴ درجه خواهد بود.

 

اصغری اظهار داشت: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای ۲۵ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و اردبیل با کمینه دمای ۱۱ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

 

معاون پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: روز آینده در ۱۶ استان کمینه دما صفر و زیر صفر درجه خواهد بود./ فارس

 

ارسال نظر