پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

فرمانده‌کل سپاه: دشمن را با شکست‌های خفت‌بار روانه گورستان تاریخ می‌کنیم

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اجازه نمی‌دهیم دستاوردهای شهیدان آسیب ببیند، گفت: دشمن را با شکست‌های خفت‌بار به گورستان تاریخ روانه می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 08
کد خبر: ۸۷۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگوی تلفنی برنامه سحرگاهی سیمای مازندران به‌مناسبت سالگرد شهادت مدافعان حرم در خان‌طومان سوریه با بیان اینکه "دشمنان ما افسرده، عاجز، ناتوان و ناکام هستند"، اظهار داشت: الحمدلله اسلام به‌برکت استقامت‌، صبر، پایمردی‌، وفاداری‌ و فداکاری‌ها در حال گسترش است.

 

وی افزود: قلب اسلام به‌واسطه مردم محکم است و تکیه‌گاه ما نیز مردم هستند و به سربازی آنان افتخاری می‌کنیم و امیدواریم این لباس خدمت و جهاد را همواره بر تن داشته باشیم.

 

سرلشکر سلامی با ابراز اینکه شهادت برای مردان خدا بزرگترین آرزوست و جوانانی که به میدان نبرد می‌روند و شهید می‌شوند به آرزوی خود می‌رسند، تصریح کرد: ایثار، گذشت، صبر و اجر اکبر مربوط به خانواده‌های شهیدان است زیرا این خانواده‌ها آرزوهای خود را بدرقه می‌کنند.

 

وی اضافه کرد: اگر شهیدان با شهادت به آرزوی خود رسیدند، خانواده‌ها با بدرقه فرزندان خود، آرزوهای خود را فدا می‌کنند و این کار نیازمند گذشت، ایثار و ایمان قوی است.

 

سرلشکر سلامی با قدردانی از ایثار، استقامت و شکیبایی خانواده‌های معظم شهدا ادامه داد: مردی که به جهاد می‌رود خداوند در خانه جانشین اوست و اگر شهیدان در خان‌طومان به شهادت رسیدند و در عالم ملکوت مهمان درگاه الهی شدند، خداوند متعال همدم خانواده‌های شهیدان است.

 

وی افزود: خداوند بهشت را بر این خانواده‌ها ارزانی کرده است و خانه این شهیدان دروازه ورود به بهشت است زیرا جهاد دری از درهای بهشت به‌شمار می‌رود.

 

سرلشکر سلامی در پایان با تأکید بر اینکه "تا آخر پرچم را برافراشته نگه می‌داریم و اجازه نمی‌دهیم دستاوردهای باشکوه شهیدان آسیب ببیند"، گفت: به مقاومت ادامه می‌دهیم و ان‌شاءالله دشمن را با شکست‌های خفت‌بار به گورستان تاریخ روانه می‌کنیم./ تسنیم

ارسال نظر