شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران

راهکارهای تخصصی وزارت نیرو برای کمبود برق!

سخنگوی صنعت برق گفت: قطعا اگر میزان طرح‌های مدیریت مصرف کفایت لازم را برای جبران نداشته باشد مجبوریم از طریق جداول خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده که از طریق سایت شرکت‌های توزیع و یا اپلیکیشن برق من به اطلاع مردم رسیده نسبت به خاموشی‌های نوبتی اقدام کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 04
کد خبر: ۹۴۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر نمایندگان مجلس اخیرا طرحی برای ساماندهی استفاده از رمزارز در کشور تهیه کرده‌اند که بر اساس آن بانک مرکزی به عنوان مرجع تنظیم مقررات مبادلات رمزارزها شناخته شده و باید ظرف سه ماه نسبت به ساماندهی بازار داخلی رمزارزها اقدام کند. در طرح جدید نمایندگان مجلس، استفاده از رمزارزها، غیر از رمزارز ملی، به عنوان ابزار پرداخت در داخل کشور یا برای راه‌اندازی و اداره شبکه پرداخت داخلی ممنوع خواهد بود. بر اساس این طرح که با عنوان «حمایت از استخراج رمزارز و ساماندهی بازار مبادلات داخلی آن» و با نظارت کمیسیون اقتصادی تهیه شده، مزارع استخراج ملزم به گزارش میزان رمزارز تولیدی خود به بانک مرکزی هستند و پروژه‌های احداث و توسعه رمزارزها و صنایع وابسته مشمول اعطای تسهیلات صندوق توسعه ملی خواهد بود.

 

بر پایه این گزارش؛ نیروی انتظامی مسئول مهر و موم (پلمپ) واحدهای غیرمجاز استخراج رمزارز و پیگرد قانونی آنهاست و وزارت صمت به عنوان کارفرمای صنعت استخراج رمزارزها و مسئول صدور مجوز مزارع تعیین شده است.

این گزارش حاکی است؛ رییس‌ جمهور در خردادماه از وزارت نیرو، وزارت ارتباطات و اطلاعات خواسته بود که جلو استخراج رمز‌ارزها را بگیرند./اقتصادآنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار