تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

پاسخ چارچوب هماهنگی به صدر:با مناظره موافقیم

پاسخ چارچوب هماهنگی به صدر:با مناظره موافقیم دو تن از جریان‌های عضو «الاطار التنسیقی» چارچوب هماهنگی در پاسخ به «سید مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر، حمایت و موافقت‌شان را با فراخوان وی برای برگزاری مناظره تلویزیونی بین دو طرف اعلام کردند که به صورت زنده پخش شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش پایگاه خبری «روسیا الیوم»، «بلیغ ابو کلیل» یکی از اعضای دفتر سیاسی «جریان حکمت ملی عراق» در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «اگرچه جناب آقای سیدمقتدی الصدر هیچ مذاکره‌ای را قبلاً اعلام نکرد، اما از دعوت عمومی ایشان برای مناظره استقبال می‌کنم».

وی افزود: «پیشنهاد می‌کنم که ایشان یک نماینده رسمی به نمایندگی از خودشان تعیین و اعضای چارچوب هماهنگی هم از طرف خودشان نماینده انتخاب کنند؛ اجرای این مناظره برای یک یا چند بار، مشابه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خواهد بود و ابتکار مهمی برای حل بحران است».

«محمود الربیعی» یکی از اعضای دفتر سیاسی جنبش «عصائب اهل الحق» نیز به نوبه خود در توییترش نوشت: «برگزاری مناظره‌های عمومی مستقیم یکی از بارزترین نمودهای دموکراسی است و می‌تواند مسائل پنهانی را برای افکار عمومی افشا کند».

الربیعی افزود: من از فراخوان (برای مناظره) بین نماینده رهبر جریان صدر و نماینده منتخب چارچوب هماهنگی برای صحبت درخصوص نکات مهم حمایت می‌کنم، مشروط بر اینکه نتیجه مناظره شناخت حقایق و دفاع از قانون اساسی و پایان دادن به بحران باشد».

سید مقتدی الصدر، روز گذشته گفته بود: مردم عزیز عراق، به اطلاع شما می‌رسانیم که پیشنهادی را به سازمان ملل ارائه کرده‌ایم مبنی بر این‌که یک جلسه گفت‌وگو، بلکه یک مباحثه عمومی و پخش زنده آن را با همه احزاب سیاسی برگزار کنیم؛ اما ما پاسخ روشنی دریافت نکردیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار