کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

کاظمی: پیگیر پرداخت پاداش فرهنگیان هستیم

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه پیگیر پرداخت پاداش فرهنگیان هستیم گفت: توسعه عدالت آموزشی در حوزه فضا‌های آموزشی و عدالت آموزشی با توسعه کیفی آموزش در مدارس دو محور کاری در وزارت آموزش و پرورش است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۰۶ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 26
کد خبر: ۲۶۶۷۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا کاظمی در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان شمالی که با حضور رئیس جمهور برگزار شد ضمن ارائه گزارش عملکرد دو روزه در خراسان شمالی اظهار داشت: در این سفر در حوزه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت ۱۲ طرح با اعتبار ۵۳ میلیارد تومان مورد بهره‌برداری قرار گرفت و افتتاح شد.

وی با بیان اینکه توسعه عدالت آموزشی یکی از مهمترین محور‌های فعالیت وزارت آموزش و پرورش است افزود: توسعه عدالت آموزشی در فضا‌های آموزشی و کیفیت بخشی آموزش مهمترین و محوری‌ترین موضوعاتی است که وزارت آموزش و پرورش نسبت به آن دغدغه دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در این سفر ۲۰ نمازخانه در مدارس استان کلنگ زنی شد خاطرنشان کرد: با توجه به دغدغه آموزش و پرورش نسبت به اهمیت نماز و اقامه نماز در مدارس در همین راستا کلنگ زنی ۲۰ نمازخانه در مدارس خراسان شمالی همزمان با سفر رئیس جمهور به استان انجام شد.

کاظمی با بیان اینکه پیگیر پرداخت پاداش فرهنگیان هستیم گفت: توسعه عدالت آموزشی در حوزه فضا‌های آموزشی و عدالت آموزشی با توسعه کیفی آموزش در مدارس دو محور کاری در وزارت آموزش و پرورش است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار