مسمومیت ۵۰ نفر در یک تالار خوی

رئیس دانشکده علوم پرشکی خوی از مسمومیت ۵۰ نفر در یک تالار خبر داد و گفت: تمام افراد مسموم شده در یکی از تالار‌های فیرورق مرخص شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 24
کد خبر: ۲۷۸۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا عمرانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: شامگاه ۲ خرداد با اطلاع از مسمومیت ۵۰ نفر از شهروندان در یکی از تالار‌های شهر فیرورق، آمبولانس‌ها سریعا به محل حادثه اعزام شدند و افراد مسموم شده به بیمارستان‌های امام خمینی، آیت الله خویی و امیرالمومنین انتقال یافته و بستری شدند.

وی تصریح کرد: ۴۶ نفر در بیمارستان امام خمینی (ره)، ۳ نفر در بیمارستان آیت الله خویی (ره) و یک نفر نیز در بیمارستان امیرالمومنین بستری شدند.

عمرانی با بیان اینکه شخصا با حضور میدانی پیگیر این حادثه شدم و اقدامات درمانی و آزمایشات از مسمومین بلافاصله شروع شد، گفت: علت مسمومیت از نوع غذایی تشخیص داده شد که در دست بررسی تیم‌های مربوطه بهداشتی است.

وی ادامه داد: تالار مربوطه با دستور دادستان پلمب و نمونه برداری از غذا‌های تالار انجام شد.

رییس دانشکده علوم پزشکی خوی تصریح کرد: همه مسمومین با اقدامات درمانی کامل مرخص شده‌اند.

وی هشدار داد: با کسانی‌که بخواهند سلامتی مردم و جامعه را به خطر بیندازند برخورد قاطع می‌شود. / ایسنا

کلمات کلیدی: مسمومیت خوی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار