چالوس یک‌طرفه شد بازداشت ۳ عضو شورا در رامسر بخشنامه کارت پایان خدمت فرهنگیان متعهد خدمت به آموزش و پرورش فرصت جدید برای پدران سرباز / احتمال تمدید معافیت خدمت تا ۱۴۰۵ هوای تهران چهار درجه سرد می‌شود احتمال تعطیلی پاساژ علاءالدین کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی

خطر مسمومیت با قارچ‌های سمی در فصل بهار

کارشناس سازمان غذا و دارو با اشاره به رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار هشدار داد: ظاهر فریبنده این قارچ‌ها نباید باعث اطمینان خاطر شود، چرا که برخی از آنها به‌شدت سمی هستند و مصرف‌شان می‌تواند سلامت افراد را به‌طور جدی تهدید کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 07
کد خبر: ۲۷۵۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، امیر طاهر قربانی با اشاره به رشد قارچ‌های خودرو در فصل بهار اظهار کرد: ظاهر فریبنده این قارچ‌ها نباید باعث اطمینان خاطر شود، چرا که برخی از آنها به‌شدت سمی هستند و مصرف‌شان می‌تواند سلامت افراد را به‌طور جدی تهدید کند.

وی بیان کرد: شناسایی قارچ‌های سمی از خوراکی تنها از طریق ویژگی‌های ظاهری امکان‌پذیر نیست و تنها کارشناسان مجرب در این حوزه می‌توانند این تمایز را تشخیص دهند.

این کارشناس سازمان غذا و دارو همچنین گفت: مصرف قارچ‌های سمی می‌تواند منجر به مسمومیت‌های شدید گوارشی مانند تهوع، استفراغ و اسهال شده و در مواردی حتی به مرگ منجر شود. این علائم معمولا بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف ظاهر می‌شوند و در صورت تاخیر در بروز علائم، خطر سمیت بیشتر می‌شود.

وی افزود: برای پیشگیری از مسمومیت، باید از مصرف قارچ‌های خودرو به ویژه آنهایی که در کنار تنه درختان خشک شده می‌رویند، خودداری کرد و تنها قارچ‌هایی که توسط مراکز مجاز عرضه می‌شوند، مصرف شوند.

قربانی همچنین تاکید کرد که روش‌های سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا مشاهده حشرات اطراف قارچ معیار‌هایی برای تشخیص سمی بودن قارچ‌ها نیستند.

وی با بیان اینکه تعداد مراجعه‌کنندگان به بیمارستان‌ها در اثر مسمومیت با قارچ سمی نشان‌دهنده درصد بالای قربانیان و شایع بودن این مسمومیت در کشور است، خاطرنشان کرد: سموم برخی قارچ‌های سمی در برابر گرما مقاوم هستند و فرآیند‌های پخت نمی‌توانند آنها را بی‌اثر کنند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: مسمومیت قارچ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار