بازداشت ۱۸ نفر از مخلان امنیت عمومی در لرستان مرخصی پزشکان و پرستاران لغو شد مصاحبه‌های دکتری دانشگاه تهران لغو شد آخرین تصمیمات در مورد امتحانات پایان‌ترم دانشگاه شریف سازمان غذا و دارو: داروخانه‌ها طبق روال عادی به ارائه خدمات ادامه می‌دهند چه اقداماتی در فضای مجازی در زمان جنگ جرم است؟ دستور به دادستان‌های کشور برای تامین امنیت و برخورد با جاسوسان رژیم اسرائیل  تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان امروز / داوطلبان هرچه سریعتر برای ثبت‌نام اقدام کنند رگبار باران و کاهش نسبی دما در ۱۳ استان موتورسیکلت پرنده در چین رونمایی شد کندوان یک طرفه است؛ ترافیک سنگین در راه‌های مازندران دو نیروی تامین اجتماعی در منزل خود به شهادت رسیدند توضیح دانشگاه علوم شهید بهشتی درباره آسیب یکی از ساختمان‌های خوابگاهی در حمله اسرائیل  نتایج اولیه آزمون دستیاری اعلام شد ذخایر کافی دارو در کشور؛ ارز دارو تامین شده است

هواشناسی ۲ اردیبهشت ۹۹/ هوا ۱۲ درجه سرد می‌شود

سازمان هواشناسی با پیش بینی تشدید ناپایداری‌های جوی و تداوم بارش‌ها تا شنبه آینده از کاهش ۸ تا ۱۲ درجه‌ای دمای هوا در سواحل دریای خزر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 21
کد خبر: ۴۰۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز به ویژه در ساعات بعدازظهر در مناطقی از جنوب، جنوب شرق و شرق کشور رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید و در ارتفاعات البرز شرقی و شمال شرق کشور رگبار پراکنده گاهی با رعدوبرق پیش بینی شده است.

 

فردا چهارشنبه بارندگی مناطق گسترده‌تری را در جنوب، جنوب شرق و شرق کشور را ازجمله استان‌های فارس، کرمان، خراسان جنوبی، شمال هرمزگان، شمال سیستان و بلوچستان، بخش‌هایی از استان یزد و ارتفاعات زاگرس مرکزی رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید پیش بینی شده است. ضمن این که از بعدازظهر چهارشنبه با ورود سامانه بارشی در شمال غرب کشور نیز رگبار پراکنده باران پیش بینی می‌شود.

 

پنجشنبه بارش در شمال غرب ادامه یافته و به تدریج گستره آن سواحل دریای خزر، به ویژه سواحل غربی و مرزی، دامنه‌های البرز غربی و مرکزی و از اواخر وقت دامنه‌های البرز شرقی و بخش‌هایی از شمال شرق کشور را فرا می‌گیرد. همچنین در این روز وزش باد شدید در بخش‌هایی از غرب و شمال غرب کشور پیش بینی می‌شود.

 

در روز‌های جمعه و شنبه هفته آینده رگبار پراکنده در شمال غرب کشور، دامنه‌های البرز مرکزی و ارتفاعات زاگرس شمالی در استان‌های لرستان، همدان و مرکزی دور از انتظار نیست و در شمال غرب و غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز سرعت وزش باد افزایش می‌باید.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی در ساعات بعدازظهر فردا چهارشنبه با توجه به شدت ناپایداری‌های جوی ریزش تگرگ در مناطقی از جنوب و شرق کشور پیش بینی می‌شود. دمای هوا در سواحل دریای خزر از روز چهارشنبه تا آخر هفته ۸ تا ۱۲ درجه کاهش می‌یابد.
منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار