رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا ۱ اردیبهشت

سازمان هواشناسی همزمان با ورود سامانه جدید بارشی جدید از جنوب کشور درباره آبگرفتگی معابر و بالا آمدن آب رودخانه‌ها در ٩ استان کشور هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 19
کد خبر: ۴۰۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از وضعیت جوی کشور امروز (یکشنبه) شاهد بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد در مناطق مرکزی و شرق کشور و دامنه‌های زاگرس هستیم.

 

در شمال غرب کشور و ارتفاعات البرز بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود و بارندگی در کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کرمان، یزد، اصفهان، خراسان‌جنوبی، سیستان وبلوچستان، قم، مرکزی و همدان شدت بیشتری دارد.

 

برای فردا نیز سامانه بارشی دیگری از جنوب وارد کشور می‌شود و بر این اساس پیش‌بینی رگبار باران، رعد و برق و وزش شدید باد فردا در بوشهر، فارس، هرمزگان، کرمان، لرستان، همدان، قزوین، البرز و تهران را خواهیم داشت.

 

سازمان هواشناسی همچنین درباره احتمال آب‌گرفتگی معابر، بالا آمدن آب رودخانه‌ها و احتمال برخورد صاعقه در این استان‌ها هشدار داد و خواستار آن شد که هموطنان از تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر