سرنوشت طلا‌ها و دلار‌های ضبط شده توسط طالبان چه شد؟-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

سرنوشت طلا‌ها و دلار‌های ضبط شده توسط طالبان چه شد؟

بانک مرکزی افغانستان اعلام کرد که طالبان بیش از ۱۲ میلیون دلار و مقداری طلای ضبط شده از مقام‌های سابق این کشور را توسط مسئولان طالبان تحویل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: ۱۰۲۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، بانک مرکزی افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که طالبان بیش از ۱۲ میلیون دلار پول نقد و مقداری طلا را که از خانه‌های مقامات سابق این کشور به دست آمده بود را به خزانه این بانک سپرده‌اند.

این تحول تازه در حالی صورت گرفته که نگرانی‌های مردم از بحران جدی اقتصادی در افغانستان افزایش یافته است. کمبود پول افغانی و دلار از مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی در افغانستان محسوب می‌شود.

با این حال، بانک جهانی، صندوق بین‌المللی پول (IMF) و بانک مرکزی آمریکا، دارایی‌های افغانستان و دسترسی این کشور به کمک‌های بین‌المللی را به خاطر نبود شفافیت در ساختار حکومت افغانستان طی هفته‌های گذشته، به حالت منجمد قرار داده‌اند.

سازمان ملل متحد در گزارشی هفته گذشته هشدار داد که اگر دارایی‌های افغانستان آزاد نشود، بیش از ۹۷ در صد جمعیت افغانستان تا اواسط سال آینده میلادی زیر خط فقر قرار خواهند گرفت.


سازمان ملل در نشست دوشنبه (۲۲ شهریور) در ژنو ۱.۲ میلیارد دلار کمک به افغانستان متعهد شد، اما اظهارداشت که پولی در اختیار طالبان قرار نمی‌هد، اما از طریق سازمان‌ها و نهاد‌های خیریه، غذا و دارو و سایر نیازمندی‌ها را در آستانه زمستان به افغانستان می‌رساند.

«آذرخش حافظی» از اعضای ارشد اتاق تجارت و صنایع افغانستان نیز به رادیو آزادی گفته است که «کمک‌های خارجی قطع شد، ذخایر مالی افغانستان که پشتوانه پول ملی ما بود، از سوی مراجع بین‌المللی به حالت تعلیق در آمد. جریان پول در افغانستان بسیار مختل شده است و فعلاً اموالی را که داریم از ذخایر فروخته می‌شود. مال جدید خریداری نشده که دو یا سه ماه بعد، نیاز بازار را تکمیل کند»./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار