آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

خبر داغ از انتخاب مدیرعامل جدید پرسپولیس+ اسامی

با استعفای جعفر سمیعی از مدیرعاملی پرسپولیس شایعات زیادی در این مدت برای جانشینی این مدیرعامل به گوش می رسد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 21
کد خبر: ۱۰۲۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جعفر سمیعی هر چند مدیری غیرورزشی بود اما در مدت حدود ۱۰ ماه فعالیتش در این باشگاه فضایی آرام و به دور از حاشیه ایجاد کرد و از معدود مدیران عامل باشگاه پرسپولیس بود که از مصاحبه و جنجال فراری بود و توانست عملکرد موفقی در این باشگاه داشته باشد.

 

در شرایطی که پرسپولیس تا کمتر از یکماه دیگر در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا بازی بسیار مهمی با الهلال عربستان دارد، ظاهراً وزارت ورزش هنوز تصمیمی در خصوص انتخاب مدیرعامل آینده قرمزها نگرفته و صدری همچنان به عنوان سرپرست، امور باشگاه را تا آن بازی و حتی بعد از دیدار با الهلال برعهده خواهد داشت.

 

وزارت ورزش هر تصمیمی که برای کادر مدیریتی پرسپولیس داشته باشد، آن را به بعد از بازی پرسپولیس و الهلال موکول خواهد کرد و در صورت صعود پرسپولیس به مرحله نیمه‌ نهایی، شاید تغییرات احتمالی در پرسپولیس باز هم به تعویق بیفتد.

 

برخی خبرها حاکی از این است وزارت ورزش برخی گزینه‌ها را مدنظر قرار داده و مذاکرات ابتدایی هم به صورت غیرمستقیم با چند مدیر ورزشی و سیاسی صورت گرفته است.

 

به نظر می‌رسد افرادی که سابقه حضور در باشگاه پرسپولیس را داشته‌اند، گزینه‌های جانشینی سمیعی محسوب می‌شوند. محمد دادگان، محمدحسین‌نژاد فلاح، محمد آخوندی، علی‌اکبر طاهری، حبیب کاشانی، حسین خبیری و مهدی محمد نبی از جمله افرادی هستند که نام آن‌ها برای این مدیرعاملی پرسپولیس مطرح شده اما برخی از آن‌ها با مشکل بازنشستگی و شاغل بودن در شورای شهر مواجه‌اند و شاید تنها بتوانند به عنوان عضو هیات مدیره به پرسپولیس کمک کنند.

 

چیزی که مشخص است شانس صدری برای مدیرعاملی پرسپولیس کم است ولی فعلا مدیرعامل جدید پرسپولیس انتخاب نخواهد شد.

 

کاروان پرسپولیس ۲۱ مهر برای برگزاری مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا راهی عربستان خواهد شد./پارس فوتبال

ارسال نظر
آخرین اخبار