حضور دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی-راهبرد معاصر
هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک عراقچی: نگرانی مشترک نسبت به تهدیدات صهیونیست‌ها در منطقه شکل گرفته است فعالیت کنسولگری‌های ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت تا ۲۸ آبان ۱۰ شهید و ۲۰ مجروح در بمباران یک مدرسه در غزه تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟ لاریجانی در گفتگو با المیادین: حامل پیام از جانب رهبر انقلاب برای بشار اسد و نبیه بری بودم

حضور دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی

همزمان با اوج گرفتن تنش ها میان چین و آمریکا، دو ناو آمریکایی در نزدیکی جزایر مورد مناقشه در دریای چین جنوبی به تردد پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۷۹
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، در اقدامی که موجب ناراحتی چین خواهد شد، دو ناو آمریکایی امروز دوشنبه در نزدیکی جزایر مورد مناقشه دریای چین جنوبی به گشت زنی پرداختند.

این اقدام ناوهای آمریکایی در حالی انجام می‌شود که روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از اعمال تعرفه‌های جدید بر کالاهای وارداتی از چین خبر داده بود.

در همین رابطه منابع آگاه از احتمال لغو مذاکرات تجاری پکن-واشنگتن به دنبال اعلام تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مبنی بر افزایش مجدد تعرفه‌های گمرکی کالاهای چینی خبر می‌دهند.

ظاهراً «لیو هی» معاون نخست‌وزیر چین که قرار بود روز چهارشنبه در رأس هیأتی ۱۰۰ نفره به واشنگتن برود، سفر خود را لغو خواهد کرد.

دریای چین جنوبی، که خطوط حمل و نقل حیاتی از آن می‌گذرند، در سال‌های اخیر تبدیل نقطه‌ای تنش‌زا بین چین و چندین کشور منطقه شده است که هر کدام جزایر و صخره‌های آن را متعلق به خود می‌داند.

تایوان، فیلیپین، برونئی، مالزی و ویتنام همه مدعی بخش‌هایی از این دریا هستند.

چین ادعا می‌کند منطقه بزرگی از این دریا متعلق به آن است و به طور معمول نیروی دریایی آمریکا را متهم به اقدامات تحریک‌آمیز و دخالت در امور منطقه می‌کند.

مهر
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار