به گزارش راهبرد معاصر، ظهر امروز مراسم تشییع و خاکسپاری آرمان عبدالعالی در بهشت زهرا (س) با حضور خانواده اش به پایان رسید.
روز گذشته آرمان عبدالعالی در زندان رجایی شهر کرج به اتهام قتل غزاله شکور به چوبه دار آویخته شد.
از لحظه اجرای حکم اعدام آرمان در زندان رجایی شهر خانواده اش بی تابی کرده و پدر وی نیز بارها و بارها در رسانهها به گفتگو پرداخت و از این اتفاق ابراز ناراحتی کرد و در گفته هایش بیان کرد که آرمان شایسته این بود که زنده بماند.
ظهر امروز مراسم خاکسپاری با حضور اقوام و دوستان شان در حالی برگزار شد که خانواده آرمان از اعدام وی در شوک و حیرت بودند.
پدر آرمان در مراسم وداع با فرزندش بی تابی میکرد و خانواده اش گریان بودند و تا آخرین لحظات روزهای گذشته امید به بخشش آرمان از پای چوبه دار در دل شان قوت داشت، ولی زمانی که مسئولان آنها را برای شرکت در جلسه صلح و سازش به زندان دعوت کردند در آخرین دیدار با خانواده غزاله شکور متوجه شدند که دیگر امیدی وجود ندارد و خانواده غزاله به بخشش آرمان راضی نمیشوند.
پدر آرمان در مراسم خاکسپاری آرمان گفت: پسرم در آخرین لحظه از من و مادرش با نگاه ملتمسانه پرسید:"که من برمی گردم؟ و ما به او امید داریم و گفتیم که برخواهی گشت"، اما آرمان هرگز برنگشت.
همچنین کامیار عبدالعالی در ادامه بیان کرد: زمانی که قبل از اجرای حکم در حال التماس به خانواده شکور بودیم چند سیلی به پسرم زدم تا اولیای دم ببینند که مورد تنبیه خانواده اش قرار میگیرد هرگز روی فرزندم دست بلند نکرده بودم و حالا بالای سر جسدش از او عذرخواهی میکنم.
قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی، حتی در آخرین ساعات نیز تلاش بسیاری برای اخذ رضایت اولیای دم انجام داد تا جایی که با وجود برگزاری بیش از ۲۰ جلسه صلح وسازش طی سالهای گذشته، بازهم به همراه کمیته صلح نشستی با حضور خانوادههای غزاله شکور و آرمان عبدالعالی برگزار کرد.
شهریاری در نشست مذکور بر این نکته تاکید نمود که در این سالها، خانوادهها و تعداد زیادی از چهرههای فرهنگی و اجتماعی، به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای گذشت خانواده شکور از حق قانونی خود، وساطت کردند و قوه قضائیه هم در این خصوص تلاشهای وافری داشته است.
وی با اشاره به بررسی تقاضاهای مطرح شده برای رفع برخی شبهات پیرامون پرونده آرمان، گفت: در پروندههای قتل باید تقاضاها بررسی شده تا اگر شبههای وجود دارد برطرف شود که در این زمینه نیز چند بار مواردی مطرح شد که مورد بررسی قضات قرار گرفت.
سرپرست دادسرای جنایی ادامه داد: خواسته خانواده غزاله پیدا شدن جسد بود و صلح و بخشش را منوط به پیدا شدن جسد دانستند درحالی که جسد در سطل زبالهای رها شده بوده.
شهریاری در ادامه خطاب به خانواده شکور، گفت: ما در پروسه این پرونده صحبتهای زیادی با شما انجام دادیم و اکنون تصمیم گیرنده شما هستید، اما تجربه نشان داده که بهتر است خانواده در آرامش تصمیم بگیرند.
قاضی شهریاری تصریح کرد: امید است خروجی این جلسه این باشد که قصاص با خواسته و ارادهی خانواده شکور اجرا نشود و ما نیز بر حسب تکلیف قانونی و شرعی تا آخرین لحظه برای صلح و سازش تلاش میکنیم.
وی گفت: ما نمیخواهیم حقتان را از شما بگیریم چراکه اجرای قصاص حق طبیعی و قانونی شما است، اما میخواهیم دقیقتر فکر کنید.
بعد از اظهارات شهریاری سرپرست دادسرای جنایی، پدر غزاله شکور گفت: اگر این قتل ناشی از یک اتفاق یا حادثه بود به همان قرآن قسم که میبخشیدم، اما این موضوع حاصل یک اتفاق نبوده است.
در ادامه پدر آرمان با چشمانی اشکبار خطاب به خانواده غزاله شکور، گفت: ما میدانیم این حق شما است، ما هربار در زندگی به مشکلی برخورد میکنیم به رحمت خدا دل میبندیم.
پدر آرمان، فرزندش را مورد عتاب قرار داد و گفت: هفت سال است که به خاطر اشتباهت، دو خانواده نابود شدند، ما چه زمانی به تو یاد دادیم که چنین کاری انجام دهی؟
بعد از این گفت و گوها، شهریاری سرپرست دادسرای جنایی از دو خانواده خواست تا زمان انجام فریضه نماز صبح، در حیاط زندان با آرامش با یکدیگر صحبت کنند تا شاید نتیجه رضایت بخشی حاصل شود./رکنا
اما
ایکاش مسلمان باشیم و خانواده ها بدانند که رعایت مسلمانی و آداب آن، هرگز کار را به اینجا نمیرساند.
دوست دختر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست پسر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!