دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

درخواست مقام عراقی برای بازگشایی مرز‌های زمینی عراق به روی زائران ایرانی

فرماندهی عملیات مشترک عراق از تخلیه دومین پایگاه نظامی این کشور از نظامیان آمریکایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه رسمی الصباح عراق در گزارشی آورد است: با وجود صدور مجوز برای سفر زائران به عراق از فرودگاه نجف اشرف، مقامات گردشگری در نجف از پایین بودن شمار زائران خبر می‌دهند.

«صائب ابوغنیم»، رئیس اتحادیه در این باره به الصباح گفت: ۸۵ درصد زائران عتبات مقدس از ایران هستند، اما عراق در ارائه تسهیلات جهت تشویق آنان و زائران دیگر کشور‌ها برای سفر به عراق کوتاهی کرده است. تسهیلاتی برای زائران ایرانی و دیگر کشور‌ها از جمله زائرانی که از کشور‌های عربی و اروپایی می‌آیند، در نظر گرفته نشده است.

وی افزود: دولت گذرگاه‌های مرزی هوایی را به روی گردشگران مذهبی و زائران باز کرده، اما بالا بودن هزینه سفر برای ایرانیان باعث شده که شمار زائران همچنان پایین باشد. یک سفر هوایی با بلیت مثلا ۳۰۰ دلاری برای یک شهروند ایرانی حدود ۹ میلیون تومان هزینه دارد و این مبلغ برای شهروندان عادی بسیار بالاست.

ابوغنیم بیان کرد: بسیاری از زائران ایرانی از طبقات کم‌درآمد هستند و چنین مبلغی برای آن‌ها بسیار هنگفت است و برای همین عملا تعداد زائران روزانه ۲۰۰، ۴۰۰ یا ۵۰۰ زائر در بهترین حال است که این بسیار کم‌تر از انتظار است.



ابوغنیم گفت: دولت باید با اقدامی شجاعانه در عین رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مرز‌های زمینی را هم به روی زائران ایرانی باز کند تا زائران بتوانند با هزینه بسیار کم‌تری به اماکن زیارتی سفر کنند.

رئیس اتحادیه هتل‌ها و رستوران‌های گردشگری عراق تاکید کرد: سفر زمینی برای زائر بیش از ۵۰ دلار هزینه ندارد در حالی که بلیت هواپیما بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ دلار برای زائر هزینه به دنبال دارد.

وی تأکید کرد: تقویت بخش گردشگری دینی با معیشت بسیاری از شهروندان عراقی در شهر‌های مذهبی گره خورده است و موجب تقویت اقتصاد کشور می‌شود. عراق در حال حاضر به رونق بخش گردشگری در راستای تقویت اقتصاد ملی نیاز دارد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار