جزییات محدودیت‌ های جدید برای سفر به ایران-راهبرد معاصر
بازداشت مدعی نفوذ در دستگاه قضایی اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های کشور مشاهده سیاه‌گوش در یکی از زیستگاه‌های اشنویه آغاز پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ۲۳ آبان ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه تازه‌ترین معافیت‌های سربازی در سال ۱۴۰۳ | خبر مهم درباره مشمولان بالای ۳۵ سال صدور اعلان نارنجی هواشناسی برای ۵ استان | تهران هشدار گرفت یک عضو شورای شهر چرام به اتهام ارتشا بازداشت شد قاضی دیوان عالی کشور: انتقال اموال برای نپرداختن مهریه قابل تعقیب کیفری است خبر خوش صندوق ذخیره فرهنگیان|واریز ۲ هزار میلیارد تومان به حساب فرهنگیان بازنشسته انتصابات جدید در شهرداری تهران + جزئیات همسان سازی حقوق بازنشستگان به ایستگاه آخر رسید علی سلامت کیست؟ | جزئیات ماجرای شکایت ده‌ها زن همدانی | زمان و محل اجرای حکم اعلام شد ورود دستگاه قضا به ماجرای رفتار غیرمتعارف در کارخانۀ لبنی

جزییات محدودیت‌ های جدید برای سفر به ایران

ورود مسافران از 8 کشور آفریقایی از جمله زیمبابوه، موزامبیک، نامیبیا، مالاوی، آفریقای جنوبی، اسواتینی، لسوتو و بوتسوانا از تاریخ ابلاغیه به مدت 15 روز به صورت مستقیم و غیرمستقیم ممنوع شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 25
کد خبر: ۱۱۵۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر با توجه به شیوع گونه جدید کرونا تحت عنوان «اُمیکرون»، وزارت کشور دستورالعملی مطابق با مصوبات جلسه فوق‌العاده ستاد ملی مدیریت کرونا در 28 آذرماه 1400، به دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت میراث فرهنگی در خصوص کنترل مسافران در مبادی مرزی ابلاغ کرد.

در همین راستا احمد وحیدی وزیر کشور با بیان این مطلب که محدودیت‌هایی برای کنترل سویه جدید در نظر گرفته شده و قرار شده کشورهایی که بیشتر اروپایی و آفریقایی هستند و نقطه شروع این سویه جدید بودند، محدودیت‌های تردد به ایران داشته باشند، گفت: سایر کشورها هم به مدت دو هفته در قالب 7 مورد که از قبل مشخص شده با رعایت کامل اصول بهداشتی مجاز به تردد هستند.

وزیر کشور ضمن اشاره به این موضوع که رفت و آمد عمومی به مدت دو هفته به کشور برقرار نیست، بیان کرد: تجار، سرمایه‌گذاران، دیپلمات‌ها و کسانی که برای درمان، از قبل برنامه‌ریزی کرده‌اند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و سرفصل‌هایی که از قبل مشخص شده می‌توانند به کشور تردد کنند.

وی ادامه داد: محدودیت‌های تردد از داخل به خارج برای خارجی‌ها دیده شده و برای ایرانی‌هایی که از آن مسیرها می‌آیند باید حتماً دو دوز واکسن را زده و پی سی آر منفی داشته باشند و در صورت لزوم در مرز مجدداً تست پی سی آر از آنها گرفته شود و اگر منفی بود می‌توانند وارد شوند در غیر این صورت باید قرنطینه شوند.

همچنین در دستورالعمل ابلاغی از وزارت کشور به سایر دستگاه‌ها مبنی بر کنترل مسافران در مبادی مرزی، آمده است که ورود مسافران از 8 کشور آفریقایی از جمله زیمبابوه، موزامبیک، نامیبیا، مالاوی، آفریقای جنوبی، اسواتینی، لسوتو و بوتسوانا از تاریخ ابلاغیه به مدت 15 روز به صورت مستقیم و غیرمستقیم ممنوع شد.

افراد ایرانی ورودی از این 8 کشور علاوه بر دارا بودن گواهی دریافت دو دوز واکسن و انجام تست پی سی آر منفی با 48 تا 72 ساعت اعتبار چنانچه دارای بیماری باشند با هزینه شخصی در اماکن اعلامی قرنطینه می‌شوند.

همچنین وزارت امورخارجه موظف است به همه کشورها اعلام کند ورود مسافران به ایران تا اطلاع ثانوی مشروط به دارا بودن گواهی تزریق دو دوز واکسن، داشتن نتیجه تست منفی پی سی آر و انجام تست پی سی آر در مبادی مرزی ورودی برای افراد مشکوک با پرداخت هزینه شخصی است.

در ادامه این دستورالعمل ذکر شده است که مسافران مستقیم و غیرمستقیم ورودی از انگلیس، نروژ، دانمارک و فرانسه از تاریخ ابلاغیه تا 15 روز آینده باید گواهی دریافت دو دوز واکسن، تست منفی با اعتبار 48 تا 72 ساعت داشته باشند و آنها نیز در صورتی که علائمی داشته باشند باید تا مشخص شدن نتیجه تست در قرنطینه بمانند. اما کسانی که دارای تست مثبت باشند با هزینه شخصی به مدت 14 روز قرنطینه خواهند شد.

ورود دارندگان روادید درمانی (گردشگری سلامت)، سرمایه‌گذاری، دارندگان مهر خروج و مراجعت از پلیس مهاجرت، دارندگان روادید با حق کار، دارندگان روادید تحصیلی، دارندگان پروانه‌های اقامت معتبر جمهوری اسلامی ایران به مدت 15 روز از شنبه مورخ 4 دی ماه 1400 از مرزهای زمینی، هوایی و دریایی مجاز است.

مطابق با این دستورالعمل، ورود اتباع ایرانی حاضر در کشورهای همسایه به داخل ایران از مرزهای زمینی با رعایت الزامات بهداشتی امکان‌پذیر است. خروج اتباع خارجی حاضر در کشور هم از مرزهای زمینی بلامانع است.

همچنین از وزارت بهداشت هم خواسته شده تجهیزات تشخیصی سویه اُمیکرون را به تعداد کافی در اختیار استان‌ها قرار دهند تا امکان شناسایی و رهگیری مبتلایان به سویه جدید فراهم شود و از وزارت خارجه و وزارت میراث فرهنگی نیز خواسته شده نسبت به اطلاع‌رسانی مقررات ابلاغی اقدام تا از بروز مشکل در مرزها جلوگیری شود./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار