جزییات محدودیت‌ های جدید برای سفر به ایران-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

جزییات محدودیت‌ های جدید برای سفر به ایران

ورود مسافران از 8 کشور آفریقایی از جمله زیمبابوه، موزامبیک، نامیبیا، مالاوی، آفریقای جنوبی، اسواتینی، لسوتو و بوتسوانا از تاریخ ابلاغیه به مدت 15 روز به صورت مستقیم و غیرمستقیم ممنوع شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 25
کد خبر: ۱۱۵۱۱۵

به گزارش راهبرد معاصر با توجه به شیوع گونه جدید کرونا تحت عنوان «اُمیکرون»، وزارت کشور دستورالعملی مطابق با مصوبات جلسه فوق‌العاده ستاد ملی مدیریت کرونا در 28 آذرماه 1400، به دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت میراث فرهنگی در خصوص کنترل مسافران در مبادی مرزی ابلاغ کرد.

در همین راستا احمد وحیدی وزیر کشور با بیان این مطلب که محدودیت‌هایی برای کنترل سویه جدید در نظر گرفته شده و قرار شده کشورهایی که بیشتر اروپایی و آفریقایی هستند و نقطه شروع این سویه جدید بودند، محدودیت‌های تردد به ایران داشته باشند، گفت: سایر کشورها هم به مدت دو هفته در قالب 7 مورد که از قبل مشخص شده با رعایت کامل اصول بهداشتی مجاز به تردد هستند.

وزیر کشور ضمن اشاره به این موضوع که رفت و آمد عمومی به مدت دو هفته به کشور برقرار نیست، بیان کرد: تجار، سرمایه‌گذاران، دیپلمات‌ها و کسانی که برای درمان، از قبل برنامه‌ریزی کرده‌اند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و سرفصل‌هایی که از قبل مشخص شده می‌توانند به کشور تردد کنند.

وی ادامه داد: محدودیت‌های تردد از داخل به خارج برای خارجی‌ها دیده شده و برای ایرانی‌هایی که از آن مسیرها می‌آیند باید حتماً دو دوز واکسن را زده و پی سی آر منفی داشته باشند و در صورت لزوم در مرز مجدداً تست پی سی آر از آنها گرفته شود و اگر منفی بود می‌توانند وارد شوند در غیر این صورت باید قرنطینه شوند.

همچنین در دستورالعمل ابلاغی از وزارت کشور به سایر دستگاه‌ها مبنی بر کنترل مسافران در مبادی مرزی، آمده است که ورود مسافران از 8 کشور آفریقایی از جمله زیمبابوه، موزامبیک، نامیبیا، مالاوی، آفریقای جنوبی، اسواتینی، لسوتو و بوتسوانا از تاریخ ابلاغیه به مدت 15 روز به صورت مستقیم و غیرمستقیم ممنوع شد.

افراد ایرانی ورودی از این 8 کشور علاوه بر دارا بودن گواهی دریافت دو دوز واکسن و انجام تست پی سی آر منفی با 48 تا 72 ساعت اعتبار چنانچه دارای بیماری باشند با هزینه شخصی در اماکن اعلامی قرنطینه می‌شوند.

همچنین وزارت امورخارجه موظف است به همه کشورها اعلام کند ورود مسافران به ایران تا اطلاع ثانوی مشروط به دارا بودن گواهی تزریق دو دوز واکسن، داشتن نتیجه تست منفی پی سی آر و انجام تست پی سی آر در مبادی مرزی ورودی برای افراد مشکوک با پرداخت هزینه شخصی است.

در ادامه این دستورالعمل ذکر شده است که مسافران مستقیم و غیرمستقیم ورودی از انگلیس، نروژ، دانمارک و فرانسه از تاریخ ابلاغیه تا 15 روز آینده باید گواهی دریافت دو دوز واکسن، تست منفی با اعتبار 48 تا 72 ساعت داشته باشند و آنها نیز در صورتی که علائمی داشته باشند باید تا مشخص شدن نتیجه تست در قرنطینه بمانند. اما کسانی که دارای تست مثبت باشند با هزینه شخصی به مدت 14 روز قرنطینه خواهند شد.

ورود دارندگان روادید درمانی (گردشگری سلامت)، سرمایه‌گذاری، دارندگان مهر خروج و مراجعت از پلیس مهاجرت، دارندگان روادید با حق کار، دارندگان روادید تحصیلی، دارندگان پروانه‌های اقامت معتبر جمهوری اسلامی ایران به مدت 15 روز از شنبه مورخ 4 دی ماه 1400 از مرزهای زمینی، هوایی و دریایی مجاز است.

مطابق با این دستورالعمل، ورود اتباع ایرانی حاضر در کشورهای همسایه به داخل ایران از مرزهای زمینی با رعایت الزامات بهداشتی امکان‌پذیر است. خروج اتباع خارجی حاضر در کشور هم از مرزهای زمینی بلامانع است.

همچنین از وزارت بهداشت هم خواسته شده تجهیزات تشخیصی سویه اُمیکرون را به تعداد کافی در اختیار استان‌ها قرار دهند تا امکان شناسایی و رهگیری مبتلایان به سویه جدید فراهم شود و از وزارت خارجه و وزارت میراث فرهنگی نیز خواسته شده نسبت به اطلاع‌رسانی مقررات ابلاغی اقدام تا از بروز مشکل در مرزها جلوگیری شود./تسنیم

ارسال نظر