به گزارش راهبرد معاصر، تصویری که نوید محمدزاده از سیگار کشیدن خود و همسرش فرشته حسینی، در اینستاگرام منتشر کرده است با واکنش منفی برخی کاربران فضای مجازی مواجه شد. نوید محمدزاده بازیگر محبوب و پرافتخار سینما و تلوزیون ایران است. نوید محمدزاده ۱۷ فروردین ۱۳۶۵ متولد شده است. نوید محمدزاده ۱۲ خواهر و برادر دارد. نوید محمدزاده با فرشته حسینی ازدواج کرده است.
بیوگرافی کامل نوید محمدزاده
نوید محمدزاده در 17 فروردین 1365 در تهران متولد گردید، وی اصالتا کرد می باشد نوید محمدزاده همراه با خانواده تا دوسالگی در تهران سکونت داشتند و سپس بعد از آن به ایلام رفتند و تا پایان دوره راهنمایی در ایلام زندگی می کرد.
نوید محمدزاده بخاطر علاقه به بازیگری از سال 82 در مؤسسه ای در کرج دوره بازیگری را آغاز نمود و در این موسسه زیر نظر هنرمندانی همچون محمد یعقوبی، مهتاب نصیرپور، علی سلیمانی و امیر قنبری آموزش دید. وی تا سال 86 فعالیت حرفهای نداشت اما در سال 86 در فیلم «در میان ابرها» به کارگردانی روحالله حجازی در نقش مکمل مرد بازی کرد. وی در همان سالها در جشنواره استانی تئاتر تهران جوایزی را دریافت کرد و پس از آن نیز در جشنواره یازدهم تئاتر دانشگاهی جایزه بازیگری دوم مرد را دریافت کرده است.
نوید محمدزاده در سال 87 با بازی در نمایش «ماه در آب» به تئاتر حرفهای راه پیدا کرد و برای بازی در این نمایش جایزه بازیگری مرد را در جشنواره استانی تهران دریافت کرد. پس از آن در فیلم «آندو» به کارگردانی بهروز قبادی بازی کرد که این نمایش مجوز اکران نگرفت.
نوید محمدزاده سپس فعالیتش را با بازی در نمایشهای «فاصله تاریک ستارهها» (ایثار ابومحبوب)، «یک دقیقه سکوت» (آیدا کیخانی)، «دهانی پر از پرنده» (فارس باقری)، «آخرین نامه» (مهرداد کوروشنیا)، «بالاخره این زندگی مال کیه» (اشکان خیلنژاد)، «زمستان 66» (محمد یعقوبی)، «ورود آقایان ممنوع»(کتایون فیض مرندی)، «نورگیر» (اشکان خیلنژاد)، «ویران» (یوسف باپیری)، «عشق و عالیجناب» (حسین پاکدل)، «روایت ناتمام یک فصل معلق» (هومن سیدی)، «ایستادهها سر سوراخ سوپخوری» (علی ثقفی) و «پچپچههای پشت خط نبرد» (اشکان خیلنژاد) ادامه داد. بازی او در این نمایش بسیار مورد توجه قرار گرفته بود.
نوید محمدزاده با بازی در فیلم ناهید به کارگردانی آیدا کیخانی شناخته شد، در فیلم عصبانی نیستم بیشتر شناخته شد و با بازی در فیلمهای "لانتوری"،" ابدویک روز" و "خشم و هیاهو" به اوج شهرت رسید.