ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

بازداشت کلاهبرداران واتساپی با ترفند برنده شدن در قرعه کشی

سرپرست پلیس فتای زنجان از شناسایی و دستگیری کلاهبرداران اینترنتی که از طریق شبکه اجتماعی واتساپ به بهانه برنده شدن در قرعه‌کشی صدا و سیما از شهروندان کلاهبرداری می‌کردند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 09
کد خبر: ۱۲۱۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، سیداحمد موسوی ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: شکوائیه‌های متعدد از سوی شهروندان، مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب بانکی از طریق تماس واتساپی افراد ناشناس واصل، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی ادامه داد: با بررسی‌های فنی و شیوه شگرد‌های خاص پلیسی چهار نفر به هویت‌های معلوم در یکی از استان‌های همجوار شناسایی و با هماهنگی قضایی، دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد.
سرپرست پلیس فتای زنجان در ادامه گفت: متهمین با ایجاد فضایی شبیه استودیو برنامه‌های زنده صدا، با ترفند برنده شدن در قرعه‌کشی و به بهانه پرداخت مبلغ جایزه، به اطلاعات کارت بانکی و اینترنت بانک قربانیان دسترسی پیدا کرده و اقدام به سرقت وجوه کارت بانکی افراد می‌کردند.
وی تاکید کرد: شهروندان توصیه‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک، آن را از طریق فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

موسوی گفت: پلیس فتا همچون گشت‌های کلانتری فضای مجازی را به صورت ۲۴ ساعته رصد می‌کند و در داخل این فضا گشت می‌زند تا موارد مجرمانه را شناسایی و به مراجع قضایی معرفی کند.

سرپرست پلیس فتای استان زنجان با اشاره به برنامه‌های پلیس فتا برای آموزش و ارتقای آگاهی به شهروندان عنوان کرد: مدرسان و کارشناسان پلیس فتا به محض درخواست سازمان‌های مختلف برای آموزش به رده‌های سنی گوناگون آموزش‌های لازم را ارائه می‌کنند.

وی با تأکید بر لزوم فرهنگ سازی و آموزش قبل از ورود به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی گفت: متاسفانه کاربران قبل از آشنایی با شبکه‌های اجتماعی وارد فضای مجازی می‌شوند و به همین خاطر از همین حوزه آسیب دیده و مورد جرم واقع می‌شوند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار