دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نامه نمایندگان کنگره آمریکا به بایدن در مخالفت با برجام

تعدادی از نمایندگان آمریکا در مخالفت با توافق برجام، نامه‌ای را به رئیس‌جمهور این کشور ارسال کرده و خواستار توضیحات شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 10
کد خبر: ۱۲۵۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک گروه دو حزبی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا، از جمله ۱۱ دموکرات و ۹ جمهوری‌خواه، با ارسال نامه‌ای به جو بایدن، رئیس‌جمهور این کشور، مخالفت خود را با توافق هسته‌ای ایران اعلام و درباره برخی از مفاد این توافق ابراز نگرانی کردند.

 

به گزارش جوییش اینسایدر، این نمایندگان در نامه خود ضمن ابراز نگرانی درباه ادعاهایی مبنی بر حذف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از لیست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی آمریکا، گفتند: «تا جایی که ما می‌دانیم حمایت از یک توافق با این روال فعلی که بسیار جای بحث و گفت‌وگو دارد، دشوار است.»

 

این قانونگذاران از دولت بایدن خواستند تا در عرض یک هفته جلسه‌ای برگزار کرده و به مجموعه‌ای از سوالات درباره توافق هسته‌ای با ایران توضیحاتی ارائه دهد. این سوالات عبارتند از این‌که آیا توافق برای بررسی به کنگره ارائه می‌شود، چه تحریم‌هایی برداشته می‌شود و آیا روسیه از این توافق منافع اقتصادی کسب خواهد کرد یا خیر.

 

سال ۲۰۱۸ بود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از توافق برجام به صورت یک‌جانبه خارج شد و تحریم‌های حداکثری را علیه ایران اعمال کرد. اکنون هشتمین دور مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای ایران در حال انجام است. مقامات غربی بار‌ها با بیان ضرب‌الاجل‌های جعلی اعلام کرده‌اند که این دور آخرین مرحله از مذاکرات است. مقامات کشورمان ر‌ها تأکید کرده‌اند تنها در صورت برداشته شدن کامل تحریم‌ها تهران حاضر به اجرای کامل برجام است. همچنین ایران حاضر به مذاکره درباره سایر موضوعات از جمله برنامه موشکی خود با کشور‌های غربی نیست./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر