پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد
فرمانده نیروی دریایی ارتش:

ارتقای توان رزم در اولویت است

امیر دریادار ایرانی در جمع معاونان، فرماندهان مناطق و پایگاه‌ها در ستاد نیروی دریایی ارتش گفت: ارتقای توان رزم در اولویت ما است و مطمئنیم که تحرک ما بازدارندگی ایجاد کرده‌است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۹۰۹

به گزارش راهبرد معاصر امیر دریادار ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع معاونان، فرماندهان مناطق و پایگاه‌ها در ستاد این نیرو با بیان اینکه دشمن همواره به دنبال دشمنی و ضربه زدن است، پس ما نباید دچار غفلت شویم، گفت: ارتقای توان رزم در اولویت ما است و مطمئنیم که تحرک ما بازدارندگی ایجاد کرده‌است.

وی با تاکید بر اینکه برای مقابله با دشمن باید آمادگی صد در صدی داشت، افزود: ضمن توجه جدی در حوزه ارتقای توان رزم و تجهیزات، باید بدانیم که به تعبیر فرماندهی معظم کل قوا (مدظله‌العالی) بخش مهمی از کار، روحیه، ایمان و قدرت معنوی در دل‌هاست و موجب تقویت نیروهای مسلح ما است.

امیر دریادار ایرانی ادامه داد: فرماندهان و مدیران تا آخرین رده، باید الگوی دیگران باشند و توجه داشته باشند که مهارت دینی و مهارت امنیتی در کنار آموزش‌های عمومی و تخصصی از اصول مهم کاری در نیروی دریایی ارتش است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر لزوم توجه جدی به نیروی انسانی در همه حوزه‌های ماموریتی و تقویت امور معنوی و فرهنگی‌ و خانواده‌های کارکنان، توجه ورسیدگی و توجه به امور کارکنان وظیفه و جلسات توجیهی با فرماندهان یگان‌های سربازی را از مسائل مهم و ضروری عنوان کرد.
وی در پایان تصریح کرد: : فرامین فرماندهی معظم کل قوا(مدظله العالی، همواره راهگشای اقداما بوده و اولویت برنامه‌های ما است./مشرق

کلمات کلیدی: ارتش
مطالب مرتبط
ارسال نظر