وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

دریادار سیاری: آمریکا در جنگ با ایران شکست خواهد خورد

دریادار سیاری: آمریکا در جنگ با ایران شکست خواهد خورد معاون هماهنگ کننده ارتش عنوان کرد: آمریکا در جنگ با ایران شکست خواهد خورد و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 14
کد خبر: ۳۰۸۱۶۳
دریادار سیاری: آمریکا در جنگ با ایران شکست خواهد خورد

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش با حضور در سازمان هواپیمایی کشور، با ابوذر قربان شیرودی رئیس این سازمان دیدار و گفت و گو کرد.

دریادار سیاری در این دیدار گفت: در خصوص انتقال شهدای ناو دنا به کشور، از سازمان هواپیمایی کشور نهایت تشکر و قدردانی را داریم چراکه در این مورد به صورت داوطلبانه و خودجوش وارد عمل شدند و ما را همراهی کردند و این بسیار برای ما ارزشمند بود.

معاون هماهنگ کننده ارتش در این دیدار ضمن اشاره به تشییع با شکوه شهدای ناو دنا افزود: حضور مردم در تشییع جنازه شهدای ناو دنا، بسیار حماسی بود که جلوه ای از قدردانی مردم از رشادت های این عزیزان بود.

وی به اولین حضور ارتش در دریای مدیترانه اشاره و اظهار کرد: در اولین حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش در مدیترانه، رهبر شهید فرمودند که «حضور شما برای اولین بار در دریای مدیترانه با وجود همه تحریم ها و محدودیت ها، دنیا را تکان داد و وقتی شما از تنگه باب المندب و دریای سرخ و ... عبور می‌کنید دشمنان و کشورهای منطقه مثل زنبور به جوش و خروش می‌افتند و این برای کشورهای منطقه الهام آفرین است».

دریادار سیاری با اشاره به جنگ آمریکا در ویتنام و ونزوئلا که با ترور، کودتا و خرابکاری توانست به اهداف خود برسد، افزود: آمریکا در جنگ با ایران به خاطر رشادت و ایستادگی غیورمردان نیروهای مسلح و پشتیبانی ملت همیشه در صحنه، با تمام تجهیزات و توانمندی پوشالی دفاعی‌اش شکست خواهد خورد و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در پایان ضمن اشاره به تاب آوری اجتماعی بالای مردم ایران در شرایط جنگ تحمیلی گفت: این تاب آوری بالای مردم در شرایط فعلی، وظیفه مسئولان را سنگین‌تر می‌کند و باید با تلاش شبانه روزی خود قدردان این اتحاد و انسجام ملی مردم باشند./تسنیم

کلمات کلیدی: ارتش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار