پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

امیر نصیرزاده: وضعیت امروز اوکراین درس‌آموز است

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: جنگ اوکراین درس مهمی برای ما داشت. قدرت هسته‌ای که توان بازدارندگی داشت را جمع کردند و دچار این بحران شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر امیر نصیرزاده جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آیین رونمایی از دستاوردهای علمی و پژوهشی پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس یک واقعیت انکارناپذیر در تاریخ است و با انقلاب اسلامی پیوستگی دارد.

وی ادامه داد: انقلاب و دفاع مقدس تحول عظیمی در دنیا به وجود آورد و شاید برخی از اتفاقات کنونی نتیجه آن است.

امیر نصیرزاده با تأکید بر ضرورت بررسی ابعاد دفاع مقدس گفت: بروز و ظهور و تقویت و رشد سپاه ثمره دفاع مقدس است. سپاه اکنون افتخار جمهوری اسلامی و محور بازدارندگی است. اگر دفاع مقدس نبود، ارتش نیز اقتدار کنونی را نداشت.

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: هیچ تهدیدی جرأت نمی‌کند قصد تجاوز به کشور داشته باشد. از سال 86 و قبل از حمله به افغانستان و عراق می‌گفتند که به ایران حمله خواهند کرد، اما نتوانستند؛ نه اینکه نمی‌خواستند، بلکه نتوانستند.

وی با بیان اینکه جغرافیای مقاومت ایران گسترش یافته است، گفت: جبهه مقاومت بومی‌سازی شده است؛ بدین معنا که تسلیحات و تجهیزات را خودشان می‌سازند.

امیر نصیرزاده همچنین بیان کرد: دریافت خسارت از متجاوزان جنگ تحمیلی علیه ایران نیازمند پژوهش‌های حقوقی کاربردی است.

وی همچنین بیان کرد: اکنون گسستی بین مدیران دولتی و نظامیان در بحث حکمرانی وجود دارد. می‌گویند نظامی‌ها در برخی حوزه‌ها نباید حضور داشته باشند. حضور نظامی‌ها برای تقویت آن حوزه‌هاست. این گسست باید در مدرسه حمکرانی دانشگاه عالی دفاع ملی بحث و حل شود.

امیر نصیرزاده بیان داشت: جنگ اوکراین درس مهمی برای ما داشت. قدرت هسته‌ای که توان بازدارندگی داشت را جمع کردند و دچار این بحران شدند. در کشور خودمان هم برخی صحبت کردند که ما هم جمع کنیم و صلح کنیم. مگر در دنیای امروز می‌شود قدرت نظامی و بازدارنده نداشت. هرکجا ضعیف باشیم، از آنجا به ما ضربه زده خواهد شد.

وی در پایان بیان داشت: تجارب و پژوهش‌های دفاع مقدس باید در سطوح مختلف تبدیل به علم و در اختیار دانشگاه‌های نظامی و مدیران قرار گیرد. ستاد کل نیروهای مسلح از فعالیت‌های این پژوهشگاه حمایت می‌کند./مشذق

کلمات کلیدی: نیروهای مسلح
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار