کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم پیام تبریک پزشکیان به عون: ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند برگزاری دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب

آیت الله رئیسی: تکلیف امروز ما ایجاد اشتغال و مبارزه با فساد است

رئیس جمهور گفت: امروز توصیه مقام معظم رهبری به ما ایجاد اشتغال، رونق تولید، شکوفایی اقتصاد، مبارزه با بی‌عدالتی و فساد است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 17
کد خبر: ۱۲۶۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله رئیسی رئیس دولت سیزدهم در جمع زائران راهیان نور در یادمان شهدای شلمچه با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری مردم ایران مظلوم و مقتدر هستند، اظهار کرد: وجود رهبری معظم انقلاب اسلامی هدایت‌گر است و به کشور ایران عزت و اقتدار داده است.

رئیس جمهور گفت: شهدا و مردم نیز به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدرت داده‌اند و داشته‌های این نظام مقدس به این کشور توانایی بخشیده است.

وی افزود: نیرو‌های مسلح، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش دلاور و نیرو‌های بسیجی نیز سهم به سزایی در پیروزی‌های دوران دفاع مقدس دارند و از بازو‌های توانمند نظام اسلامی به شمار می‌روند.

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم خوزستان دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کردند، گفت: ما همه مدیون مردم خوزستان هستیم. دلاوری خرمشهر، شکستن حصر آبادان و ایستادگی دلاورانه مردان و زنان این مرز و بوم در مقابل دشمنان مثال‌زدنی است.

رئیسی با اشاره به دفاع جانانه مردم خوزستان از کشور، وطن و ارزش‌های اسلامی اظهار کرد: شهدا ناظر بر رفتار و اعمال ما هستند و امروز ما باید برای شنیدن پیام شهدا گوش شنوا داشته باشیم. پیام شهدا در تمامی کشور طنین‌افکن است و این پیام چیزی جز دین‌مداری، ولایت‌مداری، خدمت صادقانه به مردم، توجه به ارزش‌های اسلامی، حفظ ارزش‌های الهی، استقلال، آزادی، دفاع از نظام، ایستادگی در مقابل ظلم و استکبار، مقاومت برای رسیدن به اهداف انقلاب و پاسداری از دستاورد‌های نظام نیست.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی تکلیف همه ما را روشن کرده‌اند، گفت: امروز توصیه مقام معظم رهبری به ما ایجاد اشتغال، رونق تولید، شکوفایی اقتصاد، مبارزه با بی‌عدالتی و فساد است.

رئیس جمهور با اظهار خرسندی از حضور در جمع راهیان نور گفت: برخی افراد این را می‌پسندند که بهترین ساعات خویش را در مسیر نورانی راهیان نور سپری کنند و بهترین حالات را حضور در جوار شهدا و سنگر‌های شهیدان می‌دانند و باید شرایطی فراهم شود تا مردم با سهولت بیشتری به عتبات عالیات سفر کنند.

رئیسی بیان کرد: دعا می‌کنیم به برکت اخلاص شما زائران عزیز خداوند به ما نیز اخلاص عطا بفرماید تا بتوانیم مسائل و مشکلات مردم را از نزدیک لمس کنیم. در بین راه از سوی شما عزیزان نامه‌هایی دریافت کردم که حتما به آن‌ها رسیدگی خواهم کرد.

وی گفت: برای زیارت کربلا به دست‌اندرکاران این حوزه دستورات لازم برای پیگیری مجدانه و تسهیل در سفر زائران خوزستانی، فارس، لر بختیاری، کرد و تمامی اقوام و پویش‌ها داده شده است.

رئیسی با تاکید بر لزوم احقاق حق مردم خرمشهر و آبادان گفت: ما باید حق این مردم را ادا کنیم.

وی در عین حال مردم و شهدا را سرمایه عظیم نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: ذخائر معنوی در این کشور بسیار زیاد است که باید قدر آن‌ها را دانست.

رئیس جمهور با اشاره به سومین سفر به استان خوزستان گفت: خداوند در طی این مدت به بنده توفیق داد که برای بار سوم به استان خوزستان سفر کنم و در این سفر‌ها مسائلی نظیر تولید، اشتغال و گرفتاری‌هایی که در حوزه منابع آبی در وجود دارد با جدیت دنبال شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار