پاسخ معاون رئیس‌جمهور به ادعای استعفای پزشکیان افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ستادکل نیرو‌های مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم آغاز حملات متقابل سپاه به اهداف آمریکایی حمله به کوهستک؛ آمریکا یک مراسم عروسی در سیریک را هدف قرار داد / آمار شهدا و مصدومین حمله به فرودگاه جیرفت؛ آخرین وضعیت و جزئیات فرودگاه جیرفت هدف حمله هوایی قرار گرفت سخنگوی سپاه پس از حملات آمریکا: تنبیه سختی در انتظار متجاوزان است حملات آمریکا به جنوب کشور/ گزارش‌ها از صدای انفجار و حملات به سیریک، بندرعباس، چابهار و کنارک عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم به مناسبت میلاد پیامبر (ص) هشدار ستادکل نیرو‌های مسلح به کشور‌های منطقه: تجاوز به ایران از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود! جزییات تغییر نحوه پرداخت حقوق کارکنان دولت | ملاک پرداخت حقوق کارکنان در طرح جدید دولت محسن اسماعیلی: پزشکیان وفاق را فقط شعار نمی‌دهد؛ در عمل به آن پایبند است پزشکیان فردا به قرقیزستان می‌رود آملی لاریجانی: وحدت و انسجام برای گذر از موانع واجب عقلی و شرعی است

آیت الله رئیسی: تکلیف امروز ما ایجاد اشتغال و مبارزه با فساد است

آیت الله رئیسی: تکلیف امروز ما ایجاد اشتغال و مبارزه با فساد است رئیس جمهور گفت: امروز توصیه مقام معظم رهبری به ما ایجاد اشتغال، رونق تولید، شکوفایی اقتصاد، مبارزه با بی‌عدالتی و فساد است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 17
کد خبر: ۱۲۶۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله رئیسی رئیس دولت سیزدهم در جمع زائران راهیان نور در یادمان شهدای شلمچه با بیان اینکه به فرموده مقام معظم رهبری مردم ایران مظلوم و مقتدر هستند، اظهار کرد: وجود رهبری معظم انقلاب اسلامی هدایت‌گر است و به کشور ایران عزت و اقتدار داده است.

رئیس جمهور گفت: شهدا و مردم نیز به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قدرت داده‌اند و داشته‌های این نظام مقدس به این کشور توانایی بخشیده است.

وی افزود: نیرو‌های مسلح، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش دلاور و نیرو‌های بسیجی نیز سهم به سزایی در پیروزی‌های دوران دفاع مقدس دارند و از بازو‌های توانمند نظام اسلامی به شمار می‌روند.

رئیس جمهور با بیان اینکه مردم خوزستان دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کردند، گفت: ما همه مدیون مردم خوزستان هستیم. دلاوری خرمشهر، شکستن حصر آبادان و ایستادگی دلاورانه مردان و زنان این مرز و بوم در مقابل دشمنان مثال‌زدنی است.

رئیسی با اشاره به دفاع جانانه مردم خوزستان از کشور، وطن و ارزش‌های اسلامی اظهار کرد: شهدا ناظر بر رفتار و اعمال ما هستند و امروز ما باید برای شنیدن پیام شهدا گوش شنوا داشته باشیم. پیام شهدا در تمامی کشور طنین‌افکن است و این پیام چیزی جز دین‌مداری، ولایت‌مداری، خدمت صادقانه به مردم، توجه به ارزش‌های اسلامی، حفظ ارزش‌های الهی، استقلال، آزادی، دفاع از نظام، ایستادگی در مقابل ظلم و استکبار، مقاومت برای رسیدن به اهداف انقلاب و پاسداری از دستاورد‌های نظام نیست.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی تکلیف همه ما را روشن کرده‌اند، گفت: امروز توصیه مقام معظم رهبری به ما ایجاد اشتغال، رونق تولید، شکوفایی اقتصاد، مبارزه با بی‌عدالتی و فساد است.

رئیس جمهور با اظهار خرسندی از حضور در جمع راهیان نور گفت: برخی افراد این را می‌پسندند که بهترین ساعات خویش را در مسیر نورانی راهیان نور سپری کنند و بهترین حالات را حضور در جوار شهدا و سنگر‌های شهیدان می‌دانند و باید شرایطی فراهم شود تا مردم با سهولت بیشتری به عتبات عالیات سفر کنند.

رئیسی بیان کرد: دعا می‌کنیم به برکت اخلاص شما زائران عزیز خداوند به ما نیز اخلاص عطا بفرماید تا بتوانیم مسائل و مشکلات مردم را از نزدیک لمس کنیم. در بین راه از سوی شما عزیزان نامه‌هایی دریافت کردم که حتما به آن‌ها رسیدگی خواهم کرد.

وی گفت: برای زیارت کربلا به دست‌اندرکاران این حوزه دستورات لازم برای پیگیری مجدانه و تسهیل در سفر زائران خوزستانی، فارس، لر بختیاری، کرد و تمامی اقوام و پویش‌ها داده شده است.

رئیسی با تاکید بر لزوم احقاق حق مردم خرمشهر و آبادان گفت: ما باید حق این مردم را ادا کنیم.

وی در عین حال مردم و شهدا را سرمایه عظیم نظام جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: ذخائر معنوی در این کشور بسیار زیاد است که باید قدر آن‌ها را دانست.

رئیس جمهور با اشاره به سومین سفر به استان خوزستان گفت: خداوند در طی این مدت به بنده توفیق داد که برای بار سوم به استان خوزستان سفر کنم و در این سفر‌ها مسائلی نظیر تولید، اشتغال و گرفتاری‌هایی که در حوزه منابع آبی در وجود دارد با جدیت دنبال شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار