۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

رای بازی گل گهر با استقلال برمی‌گردد؟

جلسه کمیته استیناف برای رسیدگی مجدد به پرونده بازیکن گابنی تیم گل‌گهر روز گذشته برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه رسیدگی دوباره کمیته استیناف به اعاده دادرسی باشگاه گل‌گهر در پرونده اریک بانیاما روز گذشته با حضور مدیرعامل و معاون حقوقی این باشگاه برگزار شد.

 

در این جلسه مسئولان باشگاه گل‌گهر توضیحات خود را در خصوص مدارک جدید ارائه‌شده به اعضای کمیته استیناف ارائه کردند و این کمیته قرار است با جمع‌بندی صحبت‌ها و مدارک به‌زودی در خصوص این پرونده تصمیم‌گیری کند.


در مدارک جدید ارائه‌شده توسط باشگاه گل‌گهر، صوت منتشرشده غلامرضا رفیعی مشاور حقوقی پیشین فدراسیون فوتبال و چند استعلام و مدرک جدید نیز دیده می‌شود که قرار است کمیته استیناف درباره آن‌ها تصمیم‌گیری کند. در این صوت، رفیعی مشاور حقوقی عزیزی خادم، توصیه‌هایی را درباره این پرونده به ارکان قضایی فدراسیون فوتبال ارائه می‌دهد، موضوعی که خلاف قانون است چرا که ارکان قضایی فدراسیون مستقل هستند و هیچ‌کس حق دخالت در این زمینه را ندارد، اتفاقی که باعث شد باشگاه گل‌گهر با استناد به آن درخواست اعاده حیثیت کند.

 

گفتنی است کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ۲۵ آذرماه سال گذشته باشگاه گل‌گهر را به‌دلیل استفاده غیرقانونی از اریک بانیاما در دیدار‌های پرسپولیس، سپاهان و پیکان با نتیجه ۳ بر صفر بازنده اعلام کرد. این رأی در بهمن ماه سال گذشته نیز توسط کمیته استیناف تأیید شد، اما با اعاده دادرسی باشگاه گل‌گهر، قرار است مجدداً کمیته استیناف درباره این پرونده تصمیم‌گیری کند.

بانیاما بازیکن گابنی گل‌گهر طبق آیین‌نامه جذب بازیکنان خارجی شرایط حضور در لیگ برتر را نداشت.

منبع: خبرگزاری تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار