قهرمانی فرزانه فصیحی در سوئیس/ دونده ایران به قهرمانی جهان نزدیک شد ۲ طلای فرنگی کاران جوان ایران در روز دوم تورنمنت بلغارستان یکه تازی الاتحاد در صدر با درخشش بنزما الریان ستاره استقلال را محروم کرد! اطلاعیه باشگاه استقلال درباره جلسه با دستیار و وکیل ماتزاری موافقت AFC با درخواست باشگاه تراکتور؛ زمان دیدار تراکتور-الخالدیه تغییر کرد صعود گل‌گهر با درخشش اخباری/ رستگاری ملوان با پنالتی دقیقه ۱۱۸ تجمع مردم برای تماشای صحنه تصادف در آذربایجان‌شرقی ۲ کشته برجای گذاشت تساوی در نیمه نخست دو دیدار همزمان جام حذفی اینفوگرافیک / بزرگترین استخراج کنندگان طلا در جهان روایت پلیس از جزئیات قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان مسلح پایان مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی؛ آخرین صعودکنندگان مشخص می‌شوند رفلاکس نوزادان در ماه‌های نخست تولد، طبیعی است سه داور زن عربستانی به فیفا پیوستند پاسخ سپاهان به پرسپولیس: تصویر شادی زکی‌پور دستکاری شده است!

مربی باسابقه پرتغالی گزینه اصلی استقلال برای سرمربیگری

بعد از کش و قوس‌های فراوان مشخص شد که ریکاردو ساپینتو مربی باسابقه پرتغالی گزینه اصلی استقلال برای سپردن هدایت این تیم است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 19
کد خبر: ۱۳۹۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر مدیران باشگاه استقلال مذاکرات مثبت و خوبی را با ساپینتو انجام داده‌اند و اگر مشکل خاصی پیش نیاید، باید او را در آینده‌ای نزدیک در تهران ببینیم.

درکنار همه موضوعاتی که درباره رزومه دوران بازی و مربیگری ساپینتو مطرح شده، یک نکته جالب دیگر درباره این مربی پرتغالی وجود دارد که به همبازی بودنش با کریس رونالدو برمی‌گردد.

جدا از این موضوع که ساپینتو عضو تیم طلایی پرتغال در یورو ۲۰۰۰ بود و در کنار ستاره‌های بزرگی مثل ویتور بایا، لوییس فیگو، پائولو بنتو، نونو گومژ، پائولتا، روی کاشتا، ژائو پینتو و… دوران فوق‌العاده‌ای را سپری کردند، همبازی بودن او با کریس رونالدو هم قابل توجه است.

ساپینتو قبل از آنکه در آخرین سال دوران بازی خود یک فصل به استاندارد لیژ بلژیک برود و از فوتبال خداحافظی کند، در دو دومقطع (یک‌بار ۳ سال و یک‌بار ۶ سال) پیراهن اسپورتینگ لیسبون را برتن کرد و در مجموع ۱۷۴ بار برای این تیم به میدان رفت. او در سال‌های آخر بازی خود یک فصل هم با کریس رونالدو ستاره جوان آن‌روزهای تیم مطرح پرتغال همبازی بود.

در فصل ۲۰۰۲-۲۰۰۳ و تنها سالی که رونالدو در تیم بزرگسالان اسپورتینگ لیسبون بازی کرد، ریکاردو ساپینتو به‌عنوان کاپیتان این تیم فعالیت می‌کرد. تصاویر جالبی از همبازی بودن رونالدو و ساپینتو در فضای مجازی وجود دارد که در نوع خود جالب است. رونالدوی جوان با ساپینتویی که تجربه بالایی در امر فوتبال دارد و کم‌کم خودش را برای دوران پرفروغ مربیگری آماده می‌کند.

نکته مهم اینکه رونالدو بعد از آن فصل راهی منچستریونایتد شد و قدم در راه پر پیچ و خم خود در دنیای فوتبال گذاشت./پارس فوتبال

 

 
ارسال نظر
آخرین اخبار