وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

مراسم تشییع و خاکسپاری شهید محمد یاسمی در ایوان برگزار شد

مراسم تشییع و خاکسپاری شهید محمد یاسمی در ایوان برگزار شد پیکر پاک شهید راه امنیت‌"سرهنگ محمد یاسمی" صبح امروز بر دستان مردم شهیدپرور ایوان تشییع شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۳۹۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، مراسم تشییع پیکر پاک "سرهنگ محمد یاسمی" که در برقراری امنیت در کلانتری نواب تهران به فیض شهادت نائل آمده است بر دوش مردم ولایتمدار و شهید پرور شهرستان ایوان و لا حضور حاد مردم و مسئولان استانی برگزار شد.

ماموران نیروی انتظامی مجاهدین فی سبیل الله هستند

سردار جمال شاکرمی در مراسم تشییع این شهید والا مقام اظهار داشت: شهادت نشانه استواری یک ملت است، شهادت نماد مظلومیت یک ملت نیست، بلکه پافشاری بر یک حرکت منسجم برای رسیدن به اهداف مقدسی است که در این مسیر نورانی امروز شهید یاسمی با شناخت، آگاهی و معرفت و بصیرت راه را شناخت و این مسیر را ادامه داد.

فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام گفت:شهادت در راه خدا مرز‌های جغرافیایی نمی‌شناسد، یکی در سوریه یکی در عراق یکی در مرز‌ها و یکی هم در پایتخت برای مقابله با ناامنی‌ها و مجرمان که بنای ناامنی جامعه را دارند، جان خود را فدا می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ماموران نیروی انتظامی مجاهدین فی سبیل الله هستند؛ یاسمی‌ها بر سر ما تاج عزت گذاشتند، ما را در دنیا با شهدایمان می‌شناسند، درست است نماد مقاومت ما امروز حاج قاسم عزیز است، اما همه این خون‌های مقدس در امتداد آن جهاد سبیل الله است.

فرمانده سپاه امیر‌المومنین (ع) بیان داشت: شهید یاسمی مظهر هدف، تلاش و تداوم است و چه موقعیتی بالاتر از این که امروز همه ملت ایران به ساحت شهید یاسمی احترام می‌گذارند، او برای همیشه ماندگار خواهد شد.

محمدسبحان حسنی نیز در مراسم تشییع پیکر شهید مدافع امنیت سرهنگ محمد یاسمی گفت: نیرو‌های انتظامی در مسیر تامین امنیت مردم پرخطر‌ترین ماموریت‌ها را بر عهده دارند و در واقع صف اول مقابله با اشرار و مخالفین نظم و امنیت هستند.

وی با اشاره به اینکه راه شهدا ادامه دارد، گفت: آن‌ها در این مسیر بار‌ها تا مرز شهادت رفتند و خیلی از این عزیزان در این راه هم جان خود را فدا کردند و به لقاءالله پیوستند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری ایلام با عنوان این مطلب که این شهید عزیز هم در راستای حفاظت از امنیت و جان و مال مردم جلوتر از نیروهایش حرکت کردند و در نهایت به شهادت رسیدند، اضافه کرد: جا دارد به نیروی انتظامی و خانواده این شهید به خاطر داشتن این چنین انسان‌های وارسته‌ای تبریک بگویم که جان خودشان را فدای ملت می‌کنند و تسلیت عرض کنم بابت اینکه این افسر رشید دیگر در بین ما نیستند و امیدوارم که همرزمان ایشان راه او را ادامه دهند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار