پاسخ معاون رئیس‌جمهور به ادعای استعفای پزشکیان افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک ستادکل نیرو‌های مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم آغاز حملات متقابل سپاه به اهداف آمریکایی حمله به کوهستک؛ آمریکا یک مراسم عروسی در سیریک را هدف قرار داد / آمار شهدا و مصدومین حمله به فرودگاه جیرفت؛ آخرین وضعیت و جزئیات فرودگاه جیرفت هدف حمله هوایی قرار گرفت سخنگوی سپاه پس از حملات آمریکا: تنبیه سختی در انتظار متجاوزان است حملات آمریکا به جنوب کشور/ گزارش‌ها از صدای انفجار و حملات به سیریک، بندرعباس، چابهار و کنارک عفو و تخفیف مجازات بیش از ۲۵۰۰ محکوم به مناسبت میلاد پیامبر (ص) هشدار ستادکل نیرو‌های مسلح به کشور‌های منطقه: تجاوز به ایران از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود! جزییات تغییر نحوه پرداخت حقوق کارکنان دولت | ملاک پرداخت حقوق کارکنان در طرح جدید دولت محسن اسماعیلی: پزشکیان وفاق را فقط شعار نمی‌دهد؛ در عمل به آن پایبند است پزشکیان فردا به قرقیزستان می‌رود آملی لاریجانی: وحدت و انسجام برای گذر از موانع واجب عقلی و شرعی است

قالیباف: مقصرین سانحه قطار مشهد-یزد مجازات شوند

قالیباف: مقصرین سانحه قطار مشهد-یزد مجازات شوند رئیس مجلس از قوه قضائیه خواست در زمان قابل قبولی مقصرین سانحه ریلی مسافربری مشهد-یزد را شناسایی و مجازات کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه، 7 تیر) قوه مقننه و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون عمران از سانحه ریلی مسافربری مشهد- یزد، گفت: از نمایندگان عضو کمیسیون عمران برای حضور به موقع و به وقت در صحنه حادثه قطار و تهیه به موقع گزارش تشکر می کنم، در ابتدا مجدد به 14 خانواده عزیز و محترمی که در این حادثه عزیزان خود را از دست دادند و قریب به 80 نفر از عزیزانی که مجروح شدند تسلیت می گویم.

 

وی ادامه داد: نکته اول این است که اعضای کمیسیون عمران به وقت و به موقع در صحنه حادثه حضور پیدا و گزارش خود را تنظیم کردند، این گزارش نسبت به گزارشات قبلی از جهت زمانی و کیفیت کار مناسب تر بود.

 

نماینده تهران در مجلس بیان کرد: یکی از نکاتی که وزارت راه و شهرسازی باید به آن توجه کند تجدیدنظر در ساختارهای نظارتی است، نمایندگان به این موضوع اشاره کردند، همچنین به موضوع تضاد منافع مدیریتی نیز پرداخته شد، می خواهم بحث مربوط به قراردادهایی که در حوزه تعمیر و نگهداری بسته می شود توجه کنیم و براساس نظام فنی و اجرایی کشور نیست یا اشکالاتی در آن وجود دارد. بازنگری به این موضوع بسیار ضروری است و باید به آن توجه شود.

 

رئیس مجلس اظهار داشت: در حوزه راه آهن و کارهای ریلی بحث آموزش نیازمند استمرار است و نظارت بر اجرای وظایف افراد اهمیت دارد، اکثر این سوانح بر اثر خطای انسانی است که یا ضعف آموزش داریم و یا اگر آموزش دیده اند بر آن نظارت نمی شود و حوادث تلخ اتفاق می افتد.

 

قالیباف عنوان کرد: این کار در حوزه مدیریت کاملا تخصصی است و حتما باید دستورالعمل ها به روز نگهداری شود و به وقت تجدیدنظر کنند، همچنین مجدد آموزش داده شود. اشکالات جدی در سیستم وجود دارند، اگر سوانح قطار را در سال های گذشته نگاه کنیم بخش قابل توجهی از آن در این است که دستورالعمل های اجرایی کار و مدیریتی در بخش های مختلف چه در بخش عملیات و چه در بخش نگهداری و چه در بخش سیگنالی یا بحث فنی یا دستورالعملی اشکالات بسیاری دارند.

 

وی ادامه داد: توقع مجلس، مردم و خانواده های داغدیده در این سانحه و باقی سوانح از قوه قضائیه این است براساس گزارش مجلس، دولت و سازمان بازرسی در زمانی مشخص و قابل قبول مقصرین را شناسایی و به مجازات برسانند. این مسئله مهم است. وظیفه ما این است که پیگیری کنیم و حق عزیزان است که جبران مالی کنیم، تسلیت بگوییم، از جهت عاطفی نیز آن ها را حمایت کنیم، همه این موارد به جای خود، از جمله وظایف انسانی و مسئولیتی ما است اما وظیفه اصلی ما این است که قوه قضائیه در زمان مشخص بگوید متخلفین چه کسانی بودند و چه مجازاتی شدند.

 

رئیس مجلس با بیان اینکه از دولت نیز توقع داریم، گفت: ضمن اینکه در حوزه تخلف و مشکلات مدیریتی لازم است دولت با عناصری که در این کار تخلف کردند تنبیه مدیریتی و انضباطی انجام دهد، مردم منتظرند این مورد را از دولت ببینند. مجدد از همکارانی که در بحث صحبت کردند و از اعضای کمیسیون عمران تقدیر و تشکر می کنم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار