به گزارش راهبرد معاصر، چهل و پنجمین نشست کمیسیون فرهنگی و تربیت بدنی و ورزش کشور صبح امروز در محل سالن جلسات وزارت ورزش و جوانان به ریاست سینا کلهر معاون امور فرهنگی و توسعه ورزش همگانی و با حضور معاون امور ورزش بانوان و دیگر اعضای کمیسیون برگزار شد.
در این نشست که به منظور بررسی و تبادل نظر پیرامون برنامهها و اقدامات فرهنگی ویژه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، پیش نویس آیین نامه کمیته فرهنگی و مسئولیت اجتماعی فدراسیونهای ورزشی، پیش نویس دستورالعمل ورود خانوادهها به استادیومهای ورزشی و بررسی پیش نویس آیین نامه ستاد ساماندهی امور فرهنگی ورزش در استانها با هدف هم افزایی فعالیتهای دستگاهها در اجرای برنامههای حوزه فرهنگی ورزش و تعیین ساز و کار اجرای برنامههای فوق تشکیل شد، سینا کلهر ضمن اشاره به اهمیت برگزاری نشست مذکور اظهار داشت: جلسات کمیسیون فرهنگی ورزش طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور برگزار میشود و از اینرو دستورالعملهای تعیین شده در این نشست برای همه سازمانهای عضو لازمالاجراست و میبایست مورد توجه همه دوستان حاضر در جلسه باشد. آنچه که در کمیسیون فرهنگی مصوب میشود به امضای وزیر ورزش و جوانان میرسد و در شأن شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد.
او افزود: درخصوص اجرایی شدن مصوبات کمیسیون فرهنگی همانند مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی بعضا با مشکلاتی مواجه هستیم که سعی کردیم در دستورالعملهای جدید کمیسیون این دغدغهها رفع شود.
معاون وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اساسنامه جدید فدراسیونها خاطرنشان کرد: اساسنامه جدید فدراسیونها در آخرین روزهای دولت قبل به تصوب شورای نگهبان رسید و به وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شد؛ که طی آن فدراسیونها نهاد عمومی غیردولتی مستقل هستند.
کلهر با اشاره به برگزاری برنامههای فرهنگی مناسبتی- مشارکتی فدراسیونهای ورزشی و ادارات کل ورزش و جوانان استان اظهار داشتت: در مدت مسئولیت اینجانب سعی شده است این گونه برنامهها به بهترین نحوو با مشارکت حداکثری برگزارگردد که در این بین با کم¬کاری کمیته¬های فرهنگی برخی فدراسیون¬های ورزشی مواجه بوده¬ایم.
او درباره پیوست فرهنگی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و اقدامات انجام شده در این راستا گفت: مسئله جام جهانی درحال حاضر موضوع بسیار مهمی است و سعی داریم برنامههای فرهنگی درنظر گرفته شده را در دو بخش داخلی و خارجی در زمان برگزاری مسابقات جام جهانی و قبل از آن برگزار کنیم. هدف ما توجه به فضای عمومی جامعه و انتظارات مردم از تیم ملی و حمایت لازم را از تیم ملی فوتبال است.
او با اشاره به افزایش سهمیه بلیت برای تماشاگران ایرانی افزود: در دو سفر به دوحه قطر برای پیگیری و هماهنگی برنامه¬های مربوط به مسابقات جام جهانی طی رایزنی و جلسات برگزار شده این امکان میسر شد که سهمیه درنظر گرفته شده ۳۲۰۰ نفری فیفا در هر بازی برای تماشاگران ایرانی به ۷ هزار نفر برای هر بازی رسانده شود هرچند که ایدهآل برای ما این بود که در هر بازی ۱۰ هزار تماشاگر ایرانی حضور داشته باشد.
کلهر ادامه داد: یکی از دغدغههای ما اقامت تماشاگران ایرانی در قطر است که میبایست برای هر شب هزینه گزافی را پرداخت کنند و در این خصوص به دنبال این هستیم که تماشاگران بتوانند ویزای یک روزه بگیرند و بعد از اتمام بازی به کشور بازگردند.
معاون وزیر ورزش و جوانان درخصوص اعزام لیدرها نیز خاطرنشان کرد: برنامهای تدارک دیده شده که لیدرها برای حضور در جام جهانی سازماندهی شوند و آموزشهای فرهنگی لازم را ببینند. بین ۱۵ تا ۲۰ لیدر به این مسابقات اعزام خواهند شد.
او اظهار داشت: انجام فعالیتهای فرهنگی خارج از استادیوم برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود و وزارت ورزش و جوانان نیز اقدامات فرهنگی داخل ورزشگاه را پوشش خواهد داد. بیشتر اقدامات درنظر گرفته شده از جمله فروش بلیت و تهیه لباس هواداری انجام شده است./ باشگاه خبرنگاران