ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

سرکرده داعش در استان صلاح الدین عراق + فیلم

سرکرده داعش در استان صلاح الدین عراق + فیلم دستگاه های امنیتی عراق از به هلاکت رسیدن « ابو مریم القحطانی » سرکرده گروه تروریستی داعش در استان صلاح الدین و پنج تروریست دیگر در حمله هوایی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 20
کد خبر: ۱۴۷۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر ستاد مبارزه با تروریسم در این کشور امروز (شنبه) با صدور بیانه‌ای اعلام کرد که «ابومریم القحطانی» که نزد داعشی‌ها به عنوان مدیر کل «استان صلاح الدین» شناخته می‌شد، به همراه پنج تروریست داعش در سلسله کوه‌های « حمرین» به هلاکت رسید.

بر اساس این گزارش، القحطانی و همراهان وی در پی حمله جنگنده‌های عراق به مخفیگاه این تروریست در رشته کوه حمرین کشته شده است.

ستاد مبارزه با تروریسم در عراق اعلام کرد که این عملیات با هدایت فرماندهی کل نیروهای مسلح و با مشارکت دستگاه اطلاعاتی و تحقیقات فدرال در وزارت کشور و نیروی هوایی عراق انجام شد.

این ستاد اضافه کرد که «القحطانی» با ایجاد پست‌های بازرسی ساختگی در نزدیکی مناطق اطراف کوه‌های حمرین، بر ترور و آدم ربایی شهروندان و نیروهای امنیتی نظارت می‌کرد.

پیشتر گروه رسانه‌ای دستگاه امنیتی عراق صبح امروز با صدور بیانیه‌ای از هدف قرار گرفتن مخفیگاه‌های داعش توسط جنگنده‌های نیروی هوایی این کشور در کوه‌های حمرین در استان صلاح الدین خبر داده بود.

این بیانیه افزود که دستگاه اطلاعاتی عراق موفق به کسب اطلاعات دقیق از حضور سرکردگان مهم داعش در این مکان شد که با ارائه این اطلاعات به مقامات ذیربط و با هماهنگی و همکاری با نیروی هوایی، مکان‌های این سرکردگان توسط جنگنده‌های نیروی هوایی عراق هدف قرار گرفت.

دستگاه اطلاعاتی عراق اضافه کرده بود که بر اساس اطلاعات و رصد دقیق خوابگاه‌های این تروریست‌ها در نزدیکی رشته کوه حمرین منهدم و منجر به هلاکت ۶ نفر از عناصر داعش شده است که متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد./ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار