ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

عراق: در بدترین بحران سیاسی بعد از سال ۲۰۰۳ هستیم

یک مقام ارشد دولت عراق اظهار داشت این کشور در بدترین بحران سیاسی از سال ۲۰۰۳ به این سو قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق به مناسبت اربعین حسینی در بیانیه‌ای گفت که مردم عراق با میزبانی از زائران، به جهان درس کرامت و شجاعت و بخشش دادند.

 

به نوشته وبگاه السومریه نیوز، در این بیانیه آمده است: «عراقی‌ها و مهمانان گرامیشان سالروز اربعین امام حسین و اهل بیت و اصحابش را گرامی داشتند و پیام صبر و فداکاری را به بهترین شکل خود مخابره کردند».

 

نخست‌وزیر عراق افزود: «خالص‌ترین تشکر و تقدیر را از نیروهای امنیتی از همه صنف‌ها دارم که هنوز هم در مناطق مختلف عراق برای تأمین امنیت زائران در حال پاکسازی از وجود تروریست‌ها هستند».

 

در بیانیه مصطفی الکاظمی آمده است که عراقی‌ها تحت شرایط استثنایی از میلیون‌ها زائر استقبال کردند، در حالی که عراق در بدترین بحران سیاسی خود از سال ۲۰۰۳ به این سو به سر می‌برد.

 

این بیانیه می‌افزاد: «امید و عزم داریم که راه‌حلی برای عبور از این بحران بیابیم و به سمت عراقی امن و با ثبات حرکت کنیم.»

 

الکاظمی در پایان از همه گروههای سیاسی خواست تا از مناسبت اربعین امام حسین (ع) الهام گرفته و اختلافات خود را کنار بگذارند.

 

پیاده‌روی و مراسم زیارت اربعین حسینی روز گذشته در حالی پایان یافت که بر اساس بیانیه رسمی آستان مقدس حضرت اباالفضل (ع)، شمار زائران اربعین امسال (۱۴۴۴ هـ.ق) به بیش از ۲۱ میلیون نفر رسید.

 

دبیرخانه عتبه مقدس عباسی (آستان قدس عباسی) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که شمار زائران امسال بر اساس سامانه شمارش الکترونیک نصب‌شده در ورودی‌های شهر کربلای معلی، ۲۱ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۶۴۰ نفر بود.

 

در بیانیه آستانه قدس عباسی، همچنین جدولی برای مقایسه شمار زائران اربعین ۱۴۰۱ در کربلاء با سال‌های گذشته، آمده است که نشان می‌دهد شمار زائران امسال در مقایسه با سال پیش پنج میلیون افزایش داشته است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار