چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

عراق: اجرای طرح اربعین تا خروج آخرین زائر از کربلا، ادامه دارد

عراق: اجرای طرح اربعین تا خروج آخرین زائر از کربلا، ادامه دارد سخنگوی ستاد عملیات مشترک ارتش عراق تأکید کرد که نیروهای امنیتی در محلهای خود، همچنان مستقر هستند تا آخرین زائر از کربلا خارج شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 17
کد خبر: ۱۵۰۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، تحسین الخفاجی سخنگوی ستاد عملیات مشترک ارتش عراق بعد از ظهر امروز شنبه تأکید که نیروهای امنیتی همچنان به اجرای طرح زیارت اربعین ادامه می‌دهند.

 

الخفاجی به پایگاه خبری شفق نیوز گفت: ستاد عملیات مشترک که در کربلا حضور دارد به همراه وزیر کشور و رئیس کمیسیون امنیتی ناظر بر زیارت اربعین اعلام کردند که این مراسم ادامه دارد و نیروهای امنیتی هم در محلهای خود، همچنان مستقر هستند.

 

وی با بیان اینکه این نیروها ناظر بر تقسیم‌بندی زائران هستند تا اینکه آخرین زائر از کربلا خارج شود، تصریح کرد: این مسئله برای حفظ سلامت زائران بسیار مهم است و در این زمینه، هیچ تغییری در طرحهای نظامی وجود ندارد.

 

« حسن رشید العبایجی» تولیت آستان قدس حسینی امروز شنبه از سازمان الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی به خاطر برگزاری مراسم اربعین حسینی قدردانی کرد.

 

العبایجی تأکید کرد که آستان قدس حسینی، قدردان همه گروههای الحشد الشعبی و نیروهای امنیتی است که در تأمین امنیت زیارت اربعین، مشارکت داشتند.

 

در همین ارتباط، الحشد الشعبی نوزدهم شهریور ماه جاری در بیانیه‌ای اعلام کرد که تیپ ۴۶ این سازمان موفق شده یک عملیات تروریستی علیه زائران اربعین حسینی (علیه السلام) را خنثی کند.

 

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «الحشد الشعبی، جمعه، یک نقشه علیه زیارت اربعین را خثنی کرد. گروهی از نیروهای تیپ ۴۶ در محدوده فرماندهی عملیات الجزیره طبق اطلاعات [به‌دست‌آمده] توانست نقشه‌ای تروریستی علیه زائران را ناکام بگذارد».

 

در ادامه این بیانیه در ارتباط با عملیات مذکور آمده است که نیروهای الحشد الشعبی برای تیم تروریستی در صحرای «الرزازه» که از استان «الانبار» در غرب عراق آمده بودند و در صدد انجام عملیات در مسیر زیارت اربعین بودند، کمین کرد و این طرح را ناکام گذاشت.

 

الحشد الشعبی در پایان تأکید کرد که تمامی نیروهای این سازمان برای حفظ امنیت عراق و خنثی‌سازی طرح‌های تروریستی علیه زائران اربعین حسینی (علیه السلام) به وظایف خود عمل خواهند کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار