جزئیات سفر پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان به چین جیش الظلم مسئولیت حمله به ایرانشهر را بر عهده گرفت شهادت ۵ نیروی پلیس در حمله تروریستی ایرانشهر خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است رئیس‌جمهور دقایقی قبل به تهران بازگشت رهبر انقلاب: فرشچیان، ستاره درخشانی در آسمان هنر ایرانی بود وزیر کشور: باید بدترین سناریو را پیش‌بینی کنیم تا در شرایط سخت آماده باشیم انفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه در بیرانشهر؛ چند کودک شهید و مجروح شدند پزشکیان: حضور نیرو‌های خارجی در قفقاز اوضاع منطقه را دشوارتر می‌کند پزشکیان ارمنستان را به مقصد بلاروس ترک کرد خبر خوش نماینده مجلس در خصوص معیشت معلمان استاندار تهران: اجاره‌بها در برخی نقاط تهران با خروج اتباع تا ۳۵ درصد کاهش داشته / امروز جمعیتی معادل چند استان کشور از اتباع خارجی در تهران ساکن هستند واکنش علی مطهری به بیانیه جبهه اصلاحات پزشکیان: ارمنی‌ها در جامعه ایران محبوب و عزیز هستند کشف یک خانه تیمی وابسته به سرویس جاسوسی اسرائیل در تهران/ کشف و ضبط تعدادی ریز پرنده و پهپاد

پزشکیان: با وحدت ملی از هر بحرانی عبور می‌کنیم

رئیس‌جمهور در جلسه امروز هیئت دولت گفت: ضرورت دارد همه اقدامات در راستای حفظ انسجام ملی باشد، چرا که با انسجام و وحدت ملی، می‌توانیم از هر بحرانی عبور کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 18
کد خبر: ۲۸۱۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تاکید و اظهار داشت: اگر مردم با ما همراه باشند، هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد و بر همین اساس ضرورت دارد که همه اقدامات در جهت حفظ انسجام ملی باشد. باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر همراهی مسئولان با مردم یادآور شد: مسئولان و دستگاه‌های مختلف، به خصوص نهاد‌های حمایتگری مثل کمیته امداد و بهزیستی، مراقب باشند که در صورت بروز مشکل و حادثه برای هر کدام از هم وطنانمان به سرعت به وضعیت او رسیدگی کرده و تمام نیاز‌های او را برطرف کنند. این مهم است که مردم بدانند مسئولان در کنار آنها هستند و می‌کوشند که شرایط مناسبی برای هموطنان فراهم شود.

وی ضمن تشکر از اعلام همراهی و کمک کشور‌های مختلف، به خصوص همسایگان در جریان جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: وزرا تعاملات و ارتباطات خود با سایر کشور‌ها به خصوص کشور‌های همسایه را دنبال کنند.

رئیس‌جمهور همچنین با تاکید بر موضوع تفویض اختیار به استان‌ها گفت: وزرا اختیارات لازم را به مدیران و معاونان خود بدهند تا در صورت نیاز هر دستگاهی بتواند تصمیمات خود را بگیرد.

پزشکیان در پایان از تمامی مسئولان خواست که اصول امنیتی و حفاظتی را با دقت و طبق دستوری که مقامات ذیربط می‌دهند رعایت کنند تا مشکلی برای کسی پیش نیاید.

در این جلسه که تمامی اعضای هیئت دولت و معاونین رئیس جمهور حضور داشتند، آخرین وقایع و اتفاقات مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهور دستورات و تدابیر لازم برای تسهیل امور را ابلاغ کرد. / مهر

کلمات کلیدی: پزشکیان بحران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار