عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس 

پزشکیان: با وحدت ملی از هر بحرانی عبور می‌کنیم

رئیس‌جمهور در جلسه امروز هیئت دولت گفت: ضرورت دارد همه اقدامات در راستای حفظ انسجام ملی باشد، چرا که با انسجام و وحدت ملی، می‌توانیم از هر بحرانی عبور کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 18
کد خبر: ۲۸۱۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تاکید و اظهار داشت: اگر مردم با ما همراه باشند، هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد و بر همین اساس ضرورت دارد که همه اقدامات در جهت حفظ انسجام ملی باشد. باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر همراهی مسئولان با مردم یادآور شد: مسئولان و دستگاه‌های مختلف، به خصوص نهاد‌های حمایتگری مثل کمیته امداد و بهزیستی، مراقب باشند که در صورت بروز مشکل و حادثه برای هر کدام از هم وطنانمان به سرعت به وضعیت او رسیدگی کرده و تمام نیاز‌های او را برطرف کنند. این مهم است که مردم بدانند مسئولان در کنار آنها هستند و می‌کوشند که شرایط مناسبی برای هموطنان فراهم شود.

وی ضمن تشکر از اعلام همراهی و کمک کشور‌های مختلف، به خصوص همسایگان در جریان جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: وزرا تعاملات و ارتباطات خود با سایر کشور‌ها به خصوص کشور‌های همسایه را دنبال کنند.

رئیس‌جمهور همچنین با تاکید بر موضوع تفویض اختیار به استان‌ها گفت: وزرا اختیارات لازم را به مدیران و معاونان خود بدهند تا در صورت نیاز هر دستگاهی بتواند تصمیمات خود را بگیرد.

پزشکیان در پایان از تمامی مسئولان خواست که اصول امنیتی و حفاظتی را با دقت و طبق دستوری که مقامات ذیربط می‌دهند رعایت کنند تا مشکلی برای کسی پیش نیاید.

در این جلسه که تمامی اعضای هیئت دولت و معاونین رئیس جمهور حضور داشتند، آخرین وقایع و اتفاقات مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهور دستورات و تدابیر لازم برای تسهیل امور را ابلاغ کرد. / مهر

کلمات کلیدی: پزشکیان بحران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار