ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

پزشکیان: با وحدت ملی از هر بحرانی عبور می‌کنیم

رئیس‌جمهور در جلسه امروز هیئت دولت گفت: ضرورت دارد همه اقدامات در راستای حفظ انسجام ملی باشد، چرا که با انسجام و وحدت ملی، می‌توانیم از هر بحرانی عبور کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 18
کد خبر: ۲۸۱۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت بر ضرورت حفظ انسجام ملی و مشارکت‌های مردمی در شرایط فعلی تاکید و اظهار داشت: اگر مردم با ما همراه باشند، هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد و بر همین اساس ضرورت دارد که همه اقدامات در جهت حفظ انسجام ملی باشد. باور من این است که با انسجام و وحدت ملی از هر بحرانی عبور خواهیم کرد.

رئیس‌جمهور با تاکید بر همراهی مسئولان با مردم یادآور شد: مسئولان و دستگاه‌های مختلف، به خصوص نهاد‌های حمایتگری مثل کمیته امداد و بهزیستی، مراقب باشند که در صورت بروز مشکل و حادثه برای هر کدام از هم وطنانمان به سرعت به وضعیت او رسیدگی کرده و تمام نیاز‌های او را برطرف کنند. این مهم است که مردم بدانند مسئولان در کنار آنها هستند و می‌کوشند که شرایط مناسبی برای هموطنان فراهم شود.

وی ضمن تشکر از اعلام همراهی و کمک کشور‌های مختلف، به خصوص همسایگان در جریان جنایات اخیر رژیم صهیونیستی، گفت: وزرا تعاملات و ارتباطات خود با سایر کشور‌ها به خصوص کشور‌های همسایه را دنبال کنند.

رئیس‌جمهور همچنین با تاکید بر موضوع تفویض اختیار به استان‌ها گفت: وزرا اختیارات لازم را به مدیران و معاونان خود بدهند تا در صورت نیاز هر دستگاهی بتواند تصمیمات خود را بگیرد.

پزشکیان در پایان از تمامی مسئولان خواست که اصول امنیتی و حفاظتی را با دقت و طبق دستوری که مقامات ذیربط می‌دهند رعایت کنند تا مشکلی برای کسی پیش نیاید.

در این جلسه که تمامی اعضای هیئت دولت و معاونین رئیس جمهور حضور داشتند، آخرین وقایع و اتفاقات مورد بحث و بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهور دستورات و تدابیر لازم برای تسهیل امور را ابلاغ کرد. / مهر

کلمات کلیدی: پزشکیان بحران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار