استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

آیت‌الله رئیسی: باید برای امید و اعتماد آوری مردم تلاش شود

رئیس‌جمهور با تشکر از مقام معظم رهبری بابت اعتماد به اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: احاطه به حقایق باعث می‌شود که تشخیص مصلحت از یک اتقان برخوردار باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 04
کد خبر: ۱۵۳۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور عصر امروز (سه شنبه) در آئین افتتاحیه نهمین دوره مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تشکر از مقام معظم رهبری برای اعتماد به اعضای این دوره مجمع تشخیص، اظهار داشت: امیدوار هستم بنده به عنوان یک عضو کوچک و سایر اعضا بتوانیم در این دوره و در اجرای منویات ایشان گام‌هایی برداریم که با ادوار گذشته تفاوت داشته باشد.

وی عنوان کرد: ما در جایگاه مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان هیئت عالی مستشاری مواردی را بررسی و خدمت ایشان اعلام می‌کنیم.

رئیس جمهور بیان کرد: مسئولیت این دوره مجمع از جهت توجه به مصلحت کشور خطیر است. امام باید امت را به مقصد و مقصود برساند و اهداف مهم آن در بیانیه گام دوم بیان شده است و باید به آن نقطه‌ها رسید. جهت گیری های کلی نظام اجرایی، تقنینی و نظامی کشور در اینجا به عنوان سیاست‌ها قرار دارد و نظارت بر این سیاست‌ها بسیار مهم است.

وی اضافه کرد: رهبری در حکم خود دو جا بر نظارت‌ها بر اجرای سیاست‌ها تاکید داشتند. طبیعتاً هر چه سیاست‌ها دقیق‌تر و متقن باشد بهتر است و هر جا نیاز است اصلاح و به روز رسانی شود تا سیاست‌ها پیگیری و اجرا شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه تنقیح سیاست‌ها مورد تاکید مقام معظم رهبری است، گفت: در دستگاه اجرایی همواره بر اجرای سیاست‌ها تاکید کردم و باید به عنوان سند بالادستی در تمام نهادها و دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرند. اینها نکاتی است که در حکم مقام معظم رهبری آمده و خود را مقید به اجرای آن می‌دانیم.

رئیسی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم برنامه هفتم توسعه کاملاً منطبق بر سیاست‌های ابلاغی باشد و آئین نامه و بخشنامه‌ها نیز مبتنی بر همان باشد و جامعه را به سمت رشد سوق دهد و اطمینان حاصل شود که نظام یک آهنگ واحد دارد که آن هم اجرای سیاست‌ها است. ما با مجمع همکاری‌های مهمی داریم و امیدوار به ادامه آن هستیم.

وی اضافه کرد: سر بر آستان ربوبی می‌ستایم که رهبری داریم که هدایت‌های پیامبرگونه و حکیمانه ایشان به همه آنچه مردم و مسئولین را رنج می‌داد خاتمه داد. این شرایط ملال آور است و باید برای امید و اعتماد آوری مردم تلاش شود و آن هم در گروی کار مداوم و شبانه روزی است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار