اجرای رتبه‌بندی معلمان از مهر ماه غیرممکن است-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

اجرای رتبه‌بندی معلمان از مهر ماه غیرممکن است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه هر آنچه درباره رتبه‌بندی از سوی دولت گفته می‌شود شعار است و جنبه تبلیغاتی دارد، گفت: اجرای رتبه‌بندی معلمان از مهر ماه غیرممکن است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۵۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جبار کوچکی‌نژاد  درباره اجرای رتبه‌بندی معلمان از مهر ماه سال جاری اظهار کرد: این سخنان که رتبه‌بندی از مهر ماه اجرا خواهد شد، غیرکارشناسی است مگر لایحه‌ای از سوی دولت به مجلس ارائه شده است؟!

 

وی افزود: سخنگوی دولت و سرپرست وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده‌اند که رتبه‌بندی تا مهر ماه اجرا خواهد شد اما سؤال این است مگر رتبه‌بندی از دولت برای بررسی به مجلس ارسال شده است؟ این موضوع هنوز در کمیسیون‌های تخصصی دولت در حال بررسی کارشناسی است.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: حتی اگر کار بررسی رتبه‌بندی در‌ کمیسیون‌های تخصصی دولت به اتمام برسد و به مجلس ارسال شود چند ماه زمان نیاز دارد تا در کمیسیون آموزش بررسی و در صحن علنی مجلس تصویب شود.

 

شعار برای رتبه‌بندی

کوچکی‌نژاد با اشاره به اینکه با این شرایط غیرممکن است رتبه‌بندی تا مهر ماه اجرا شود و احتمالا ماه‌های پایانی سال اجرایی شود، عنوان‌کرد: متأسفانه باید گفت هر آنچه درباره رتبه‌بندی گفته می‌شود شعار است و جنبه تبلیغاتی دارد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که "ممکن است ضوابط رتبه‌بندی بدون ارائه به مجلس و تصویب آن از طریق خود دولت تعیین و اجرا شود" متذکر شد: طبق ماده 63 قانون برنامه ششم توسعه، رتبه‌بندی باید به مجلس ارائه و در آنجا بررسی و تصویب شود، بخش‌هایی مانند شورای هماهنگی اقتصادی سه قوه به مباحثی مانند رتبه‌بندی وارد نمی‌شوند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح‌کرد: متأسفانه تمام وزرا و دولت‌ها درباره رتبه‌بندی وعده دادند و طی کردن فرآیند آن قطعا در طول دو ماه ممکن نیست، نگاه دولت‌ها به آموزش و پرورش شعاری شده و معلوم است که فقط می‌خواهند حرفی به فرهنگیان بزنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده