بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار

توضیحات وزیر بهداشت درباره شرط حضور در جام‌جهانی

توضیحات وزیر بهداشت درباره شرط حضور در جام‌جهانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باتوجه به خطر افزایش شیوع کرونا، کسانی که به تماشای جام جهانی می‌روند باید آزمایش پی سی آر داشته باشند و دُز یادآور را تزریق کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر بهرام عین‌اللهی در حاشیه جلسه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به تشکیل جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار داشت: دو ماه است که آمار مرگ و میر کرونا به زیر ۱۰ نفر رسیده و در بعضی از روزها آمار صفر را تجربه می‌کنیم در حالی که در بعضی از کشورهای پیشرفته دنیا مثل آمریکا آمار بالای ۲۰۰ و در اروپا آمار بالای ۱۰۰ نفر فوتی را شاهد هستیم.

دبیر شورای عالی سلامت بیان کرد: موج کرونا در کشورهای شرق آسیا، همچون ژاپن و کره جنوبی در حال افزایش است؛ از مردم می‌خواهیم که حتما واکسیناسیون را انجام دهند.

ضرورت تزریق دز یادآور در سال ۱۴۰۱

وی با بیان اینکه واکسیناسیون نوبت یادآور برای یکبار در سال ۱۴۰۱ برای همه لازم است، تصریح کرد: با توجه به اینکه اکنون مدارس و دانشگاه‌ها بازگشایی و تجمعات نیز بیشتر شده است، ماسک هم بسیار مهم بوده و به طور مثال در ارتباطات دو نفره بهتر است هر دو نفر ماسک بزنند، اما اگر یک طرف هم ماسک بزند خوب است و مانع از انتقال آلودگی می‌شود.

عین اللهی با اشاره به پیش رو بودن مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر گفت: بالاخره مردم کشورهای مختلف به قطر می‌روند و خطر افزایش شیوع کرونا در جام جهانی بسیار زیاد است، به همین دلیل قرار شد کسانی که به جام جهانی می‌روند آزمایش پی سی آر داشته باشند و توصیه می‌کنیم که یک دُز یادآور را تزریق کنند و در برگشت هم باید کنترل پی سی آر انجام بگیرد، باید مراقب باشیم که خدای ناکرده آلودگی به کشور برنگردد.

وی ادامه داد: بیماری آنفلوانزا یک هفته‌ای است که فروکش کرده و این خبر خوبی برای مردم است.

دبیر شورای عالی سلامت در بخش دیگری از سخنان خود نیز یادآور شد: ما به دنبال این هستیم که بتوانیم مراکز درمان سرطان را افزایش دهیم و این مژده را به مردم بدهیم که اکنون صد مرکز پیشرفته درمان سرطان در کشور وجود دارد.

عین اللهی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در زمینه پیشگیری از سرطان در جلسات بعدی شورای عالی سلامت کار کنیم و به سازمان‌هایی که باید رعایت کنند و مانع از ایجاد سرطان شوند تذکر لازم داده شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار