آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

نیمار: شاید این آخرین جام جهانی من باشد

فوق ستاره تیم ملی برزیل می‌گوید جام جهانی ۲۰۲۲ ممکن است آخرین حضور او در این تورنمنت مهم باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۸۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، نیمار ۳۰ ساله به روزنامه برزیل  «گلوبو» گفت: من طوری بازی می‌کنم که انگار آخرین جام جهانی من است چراکه نمی‌دانید فردا چه اتفاقی می‌افتد. من نمی‌توانم تضمین بدهم که در جام بعدی حاضر خواهم بود. شاید یک جام جهانی دیگر باشم و شاید نباشم. تغییر سرمربی اتفاق خواهد افتاد و من نمی‌دانم آن سرمربی به من علاقه داشته باشد. من حالا تاریخ طولانی را در تیم ملی ساخته‌ام و مطمئناً می خواهم در بهترن حالت آن را به پایان برسانم.

وبگاه ESPN نوشته «تیته» سرمربی تیم ملی برزیل در پایان جام جهانی قطر از سمت خود کناره‌گیری می‌کند و هنوز جانشینی او مشخص نیست.

نیمار که از ۱۸ سالگی در ترکیب سله‌سائو حضور دارد، تاکنون ۱۲۱ گل به ثمر رسانده و تنها دو گل تا رسیدن به رکورد پله افسانه‌ای و تبدیل‌شدن به آقای گل تاریخ تیم ملی برزیل فاصله دارد.

نیمار در این‌باره می‌گوید: این فراتر از تصور و رؤیاپردازی من است. من هیچ‌وقت به اعداد فکر نکرده‌ام و نمی‌خواستم رکورد کسی را بزنم. من فقط می‌خواهم فوتبال بازی کنم. پله یک مرجع است. پله، فوتبال است. پله برای کشور ما همه‌چیز است. احترام و تحسینی که برای او دارم فوق‌العاده زیاد است.

برزیل در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر باید در مرحله گروهی به مصاف صربستان، سوئیس و کامرون برود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار