لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

سفر مخفیانه رئیس سیا به اوکراین

رئیس سیا در سفر به اوکراین برای دیدار با رئیس‌جمهور و مقام‌های اطلاعاتی این کشور بر تعهد آمریکا برای کمک به کی‌یف برای مقابله با روسیه تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» گزارش کرد که «ویلیام برنز» مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای دیدار و گفت‌وگو با «ولودیمیر زلنسکی» و مقام‌های اطلاعاتی اوکراین به کی‌یف سفر کرده است.

 

این روزنامه همچنین مدعی شده است که به رئیس سیا به مقام‌های اوکراینی درباره دیدار با «سرگئی ناریشکین» مدیر اطلاعات خارجی روسیه در آنکارا توضیحاتی داده است و به او درباره هرگونه حمله اتمی مسکو هشدار داده است.

 

واشنگتن‌پست به نقل از یکی از مقام‌های اطلاعاتی آمریکا درباره این سفر گزارش کرد: «برنز درباره تعهد ایالات متحده آمریکا برای کمک به اوکراین برای مقابله با تهاجم روسیه تأکید کرده است».

 

سفر برنز به اوکراین در شرایطی صورت گرفته است که پیش از این مقام‌های سابق اطلاعاتی و نظامی آمریکا اذعان کردند که حضور جاسوسان آمریکایی در اوکراین به این معنی است که آمریکا در جنگ نیابتی با روسیه قرار دارد.

 

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در خصوص کمک‌های شبکه‌های مخفی و جاسوسی غرب به اوکراین در مقابل روسیه نوشته است که اکثر این تلاش‌های غرب برای کمک به اوکراین در خارج از این کشور و بعنوان مثال در پایگاههای آلمان، فرانسه و انگلیس صورت می‌گیرد .

 

از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در اسفند ماه، کشورهای غربی با تشدید فشارها به روسیه از طریق وضع تحریم‌های گسترده و عرضه کمک‌های نظامی به کی‌یف تنها به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار