شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

سفر مخفیانه رئیس سیا به اوکراین

سفر مخفیانه رئیس سیا به اوکراین رئیس سیا در سفر به اوکراین برای دیدار با رئیس‌جمهور و مقام‌های اطلاعاتی این کشور بر تعهد آمریکا برای کمک به کی‌یف برای مقابله با روسیه تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» گزارش کرد که «ویلیام برنز» مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) برای دیدار و گفت‌وگو با «ولودیمیر زلنسکی» و مقام‌های اطلاعاتی اوکراین به کی‌یف سفر کرده است.

 

این روزنامه همچنین مدعی شده است که به رئیس سیا به مقام‌های اوکراینی درباره دیدار با «سرگئی ناریشکین» مدیر اطلاعات خارجی روسیه در آنکارا توضیحاتی داده است و به او درباره هرگونه حمله اتمی مسکو هشدار داده است.

 

واشنگتن‌پست به نقل از یکی از مقام‌های اطلاعاتی آمریکا درباره این سفر گزارش کرد: «برنز درباره تعهد ایالات متحده آمریکا برای کمک به اوکراین برای مقابله با تهاجم روسیه تأکید کرده است».

 

سفر برنز به اوکراین در شرایطی صورت گرفته است که پیش از این مقام‌های سابق اطلاعاتی و نظامی آمریکا اذعان کردند که حضور جاسوسان آمریکایی در اوکراین به این معنی است که آمریکا در جنگ نیابتی با روسیه قرار دارد.

 

روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در خصوص کمک‌های شبکه‌های مخفی و جاسوسی غرب به اوکراین در مقابل روسیه نوشته است که اکثر این تلاش‌های غرب برای کمک به اوکراین در خارج از این کشور و بعنوان مثال در پایگاههای آلمان، فرانسه و انگلیس صورت می‌گیرد .

 

از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در اسفند ماه، کشورهای غربی با تشدید فشارها به روسیه از طریق وضع تحریم‌های گسترده و عرضه کمک‌های نظامی به کی‌یف تنها به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار