به گزارش راهبرد معاصر، جاوید رحمان پاکستانی که از سوی رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل به عنوان گزارشگر ویژه در امور ایران معرفی شده است، شب گذشته میهمان برنامه چشمانداز شبکه اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی بود؛ برنامهای که مجریاش سیما ثابت با گرایشهای تجزیهطلبانه است.
این برنامه در هفتههای گذشته نیز میزبان برخی سران احزاب کرد تجزیهطلب همچون عبدالله مهتدی دبیرکل حزب کومله کردستان ایران، ابراهیم علیزاده دبیر اول کومله سازمان کردستان حزب کمونیست ایران و خالد عزیزی سخنگوی حزب دموکرات کردستان ایران بوده است. این احزاب در سالهای گذشته بارها بر تجزیه ایران تاکید کردند.
جاوید رحمان که در بین رسانههای فارسیزبان بیش از همه با شبکه اینترنشنال گفتگو کرده، شب گذشته از معترضان و اغتشاشگران حمایت کرد و گفت: «من تشویق میکنم شما را روحیهتان را حفظ کنید... من با شما هستم. همچنان با من تعامل داشته باشید.»
او همچنین به دفاع از شبکه اینترنشنال و کارکنان آن که وابسته به عربستان سعودی هستند، پرداخت. این در حالی است که شبکه اینترنشنال در روزهای گذشته بارها دعوت به خشونت و خونریزی کرده است. به طور مثال دو روز پیش میهمان این شبکه کشتن یک مامور پلیس را اخلاقی و نکشتن او را غیراخلاقی دانست.
در مهر ماه سال 97 و پس از حمله گروهک تروریستی الاحوازیه به رژه نیروهای مسلح در شهر اهواز که تعدادی از نیروهای نظامی و مردم از جمله زن و کودک به شهادت رسیدند نیز سخنگوی این گروهک تروریستی روی آنتن تلویزیون اینترنشنال آمد و گفتگو کرد.
جاوید رحمان از آغاز ناآرامیها در ایران تاکنون بارها سخنانی علیه ایران بیان و مواضعی اتخاذ کرده است. او در یکی از صحبتهایش مدعی شد که حقوق مردم کُرد در ایران همیشه نادیده گرفته شده است؛ مثلا ژینا اسم کردی است اما هیچوقت به مهسا امینی اجازه داده نشد از این اسم استفاده کند.
این ادعای وی مورد واکنش کاربران شبکههای اجتماعی قرار گرفت و سازمان ثبت احوال نیز پاسخ داد که انتخاب این نام یا تغییر به نام ژینا ممانعتی ندارد. هماکنون در کل کشور 6 هزار و 268 نام ژینا وجود دارد و در کردستان 2 هزار و 18 و در سقز 297 اسم ژینا در سیستم ثبت احوال ایران به ثبت رسیده است./ تسنیم