قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

آلمان در یک قدمی کمبود گاز در سال جدید میلادی

آلمان در یک قدمی کمبود گاز در سال جدید میلادی رئیس آژانس انرژی شبکه آلمان در اظهاراتی نسبت به احتمال مواجه این کشور با کمبود گاز در ماه‌های نخست سال جدید میلادی هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، کلاوس مولر در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی «زود دویچه تسایتونگ»، افزود: شاید در یکی دو هفته آینده نیازی به اعلام وضعیت هشدار نباشد اما محدودیت‌های فعلی مصرف انرژی به احتمال زیاد برای تامین نیاز در ماه‌های نخست ۲۰۲۳، کافی نیست.

به گفته مولر، آلمانی‌ها در حال حاضر ۵ درصد مصرف خود را در مقایسه با سال گذشته کاهش داده‌اند، اما به اعتقاد او با ادامه این روند، این کشور در ماه‌های ژانویه و فوریه ۲۰۲۳ (دی/ بهمن/ نیمه نخست اسفند) با کمبود گاز مواجه خواهد شد.

رئیس آژانس انرژی شبکه آلمان تاکید کرد: به منظور جلوگیری از وقوع چنین شرایطی باید خانوارها و کسب‌وکارها در ماه‌های آتی مصرف خود را تا ۲۰ درصد کاهش دهند.

این گزارش می‌افزاید: اگرچه آلمان هفته گذشته توانست ذخیره‌ گاز خود را به ۹۰ درصد ظرفیت برساند، اما کارشناسان همچنان نسبت به احتمال نیاز به سهمیه بندی گاز و قطعی برق در ماه‌های سرد زمستان هشدار می‌دهند.

این درحالی است که تاسیسات ذخیره گاز آلمان نیز باید به طور مداوم و به منظور حفظ فشار در خطوط انتقال، جریان تامین گاز را حفظ کنند.

نگرانی‌ها از احتمال کمبود گاز در ماه‌های آتی برای آلمان در حالی مطرح می‌شود که «پیتر سیارتو» وزیرخارجه و تجارت مجارستان بر این باور است که وزیران انرژی اتحادیه اروپا در نشست دوشنبه (امروز) خود بعد از مدتها انتظار، درباره تعیین سقف قیمت برای گاز توافق خواهند کرد.

بوداپست پیشتر نیز علیه تعیین سقف قیمت گاز موضع گیری کرده و هشدار داده بود که تعیین سقف قیمت برای گاز طبیعی عرضه سوخت در بازار را کاهش و باعث افزایش دوباره قیمت ها می شود. بعلاوه مصرف کنندگان برای تامین بهای انرژی، متحمل هزینه بیشتری خواهند شد.

در این میان، روسیه نیز هشدار داده است به کشورهایی که سقف قیمت اعمال کرده‌اند، نفت نمی‌فروشد و چنین اقدامی تنها بحران جاری در بازارهای جهانی انرژی را عمیق‌تر می‌کند.

آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا، به دلیل جنگ اوکراین و تحریم‌های این اتحادیه علیه مسکو از جمله تحریم نفت و گاز روسیه، مانند بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی با بحران شدید انرژی مواجه است.

بنابر این گزارش، از زمان وقوع انفجار در خطوط لوله انتقال نورد استریم در ماه سپتامبر (شهریور/ مهر)، واردات گاز آلمان از روسیه متوقف شده است. برلین در تلاش است که با خرید گاز از نروژ و افزایش واردات از طریق خطوط لوله از بلژیک و هلند، منابع تامین گاز طبیعی خود را تنوع بخشد.

گفتنی است تا ۱۰ ماه پیش و قبل از آغاز جنگ در اوکراین، روسیه نزدیک به ۵۵ درصد از گاز طبیعی مورد نیاز آلمان را تامین می‌کرد.

در تاریخ ۲۶ سپتامبر ۲۰۲۲ (۴ مهر ۱۴۰۱) در سه رشته از خطوط لوله گاز دریایی نورد استریم یک و دو (خطوط لوله انتقال گاز از روسیه به اروپا) نشت گاز در دریای بالتیک کشف شد. به تازگی یک مقام قضایی سوئد با اعلام خبر یافته شدن آثار مواد منفجره در مکان آسیب دیدگی خطوط لوله زیردریایی نورداستریم، بر فرضیه خرابکاری عمدی در این تاسیسات انتقال گاز طبیعی روسیه به اروپا و به ویژه آلمان، مهر تایید زد. اگرچه وزارت دفاع روسیه پیشتر اعلام کرده بود که اطلاعاتی در دست دارد که نشان می‌دهد نیروی دریایی سلطنتی انگلیس در این خرابکاری دست داشته‌ است./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار