هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

کمیته کنگره آمریکا احضاریه ترامپ را پس گرفت

کمیته کنگره آمریکا احضاریه ترامپ را پس گرفت گروه موسوم به کمیته ۶ ژانویه که در حال تحقیقات درباره نقش ترامپ در حمله به ساختمان کنگره است احضاریه خود برای رئیس‌جمهور سابق آمریکا را پس گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۹ - ۰۸ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 29
کد خبر: ۱۶۵۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، قانونگذاران عضو کمیته موسوم به کمیته ۶ ژانویه در مجلس نمایندگان آمریکا که در حال تحقیقات درباره نقش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در حمله به ساختمان کنگره هستند احضاریه خود برای رئیس‌جمهور سابق را پس گرفته‌اند.

 

این کمیته در نامه‌ای به وکیل ترامپ نوشته که جلسات استماع خود را برگزار و گزارش نهایی خود را منتشر کرده است و به زودی به کارش پایان خواهد داد. اعضای این گروه گفته‌اند بر همین اساس این کمیته دیگر نمی‌تواند در تحقیقاتش از اطلاعات مورد درخواست در احضاریه ترامپ استفاده‌ای بکند.

 

یکی از وکلای ترامپ از این عقب‌نشینی استقبال کرده و در توییتی نوشته کمیته ۶ ژانویه «پرچم سفید را بالا برده است.»

 

کمیته تحقیقات حوادث ششم ژانویه هفته‌ گذشته با انتشار گزارش نهایی ۸۱۴ صفحه‌ای خود توصیه کرده بود دونالد ترامپ از حضور در انتخابات بعدی ریاست جمهوری منع شود.

 

این گزارش ۸۰۰ صفحه‌ای که بعد از ۱۸ ماه بررسی و تحقیق منتشر شده است به جزئیات یافته‌های این کمیته درباره حادث ششم ژانویه می‌پردازد و مدعی است که رئیس جمهور سابق آمریکا نقش کلیدی در تحریک منجر به این حادثه داشته است. در این گزارش آمده است، عامل مرکزی ششم ژانویه یک نفر بود، دونالد ترامپ که بسیاری دیگر از او پیروی کردند. هیچ یک از حوادث روز ششم ژانویه بدون او اتفاق نمی‌افتاد.

 

در نتیجه حمله به کنگره آمریکا بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ که باعث تعطیلی چند ساعته جلسه تایید آرای انتخابات ریاست جمهوری این کشور شد، حداقل پنج نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.

 

سال گذشته پس از ناکام ماندن لایحه انجام تحقیقات درباره این حوادث، دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا با همکاری چند قانون‌گذار جمهوری‌خواه کمیته‌ای را در این زمینه تشکیل داده و جلسات متعددی را برگزار و برای مقامات سابق و فعلی آمریکا برای حضور در برابر این کمیته احضاریه فرستادند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار