معاون فرهنگی قوه‌قضاییه:

حضور بانوان در ورزشگاه‌ها با دو شرط امکانپذیر است

معاون فرهنگی قوه‌قضاییه معتقد است بانوان نیز می‌توانند همچون آقایان به ورزشگاه‌ها بروند و از دیدن بازی‌ها لذت ببرند، به شرطی که اخلاق و مسائل شرعی رعایت شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۰۳ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 24
کد خبر: ۱۶۶۰
به گزارش "راهبرد معاصر"؛  درهای ورزشگاه آزادی به روی زنان ایرانی باز شد و گروهی معدود که تعدادشان به صد نفر می‌رسید با پشتیبانی نیروی انتظامی تا ورودی ویژه جایگاه بانوان پیش رفتند، به جای بلیت کارت شناسایی نشان دادند و وارد شدند. نخستین خبر را کانال تلگرام روزنامه «گل» پیش از ظهر روز سه‌شنبه‌(24‌مهر) منتشر کرد. خبری مبنی بر این که شورای تأمین امنیت استان تهران، مجوز حضور زنان در ورزشگاه آزادی را صادر کرده و قرار است آن‌ها بازی دوستانه ایران و بولیوی را از نزدیک ببینند.

داستان از حضور جیانی اینفانتینو، رییس فیفا در ایران آغاز شد. اینفانتینو روز نهم اسفندماه سال گذشته برای تماشای دیدار استقلال و پرسپولیس وارد تهران شد، اما گفته شد شرط حضور او در ایران دیدار با رییس‌جمهوری، حسن روحانی بود. رییس فیفا در ملاقات 10‌اسفند‌96 با آقای روحانی از لزوم حضور زنان در ورزشگاه‌ها و برداشته شدن منعی که قانون فدراسیون جهانی فوتبال را زیر پا می‌گذاشت، حرف زد. البته‌ آقای اینفانتینو در بازگشت به سوئیس اعلام کرد طرف ایرانی قول‌هایی برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها داده و باید این مشکل به‌زودی حل شود.


حجت‌الاسلام هادی صادقی، معاون فرهنگی قوه‌قضاییه دیروز در گفت‌و‌گو با «ایرنا» گفت: «همان‌گونه که خانم‌ها همراه با آقایان به سینما می‌روند و از دیدن فیلم بهره می‌گیرند یا به پارک می‌روند، در ورزشگاه نیز می‌توانند حضور پیدا کنند؛ ولی ورود زنان به ورزشگاه‌ها ممکن است دو عارضه داشته باشد که باید آن را برطرف کرد و مسوولان اجازه ندهند این مسائل پدید آید
وی افزود: «اگر این دو عارضه مدیریت و با آن مقابله شود و دولت فضایی مناسب را ایجاد کند که این دو مشکل وجود نداشته باشد، هیچ اشکالی مانع حضور بانوان در ورزشگاه‌ها نخواهد بود. به گفته این مقام قضایی، عارضه اول موضوع اخلاق است. یعنی ممکن است در ورزشگاه‌ها فضای ناسالمی وجود داشته باشد و کلمات اهانت‌آمیزی گفته شده یا به بانوان توهین‌هایی صورت گیرد و در آن صورت حریم‌ها شکسته شود که این زمینه باید مدیریت شود.» به گفته حجت‌الاسلام صادقی رفع این مسأله فقط کار دولت نیست و خود مردم باید همکاری کنند.


معاون قوه‌قضاییه افزود: «مسأله رعایت اخلاق در ورزشگاه هم به‌عهده دولت است و هم تیم‌های ورزشی و طرفداران‌شان باید فعالیت کنند تا فضایی سالم را برای حضور زنان ایجاد کنند و فدراسیون‌ها نیز باید نظارت داشته باشند


صادقی اضافه کرد: «عارضه دوم مربوط به مسائل شرعی است که طبق فتوای مراجع تقلید دیدن 
بدن نامحرم برای هر دو طرف اشکال دارد؛ یعنی هم مرد و هم زن نمی‌توانند به بدن برهنه نگاه کنند که رفع این مشکل هم سخت نیست. چون در گذشته برای حضور بانوان در بعضی از ورزش‌ها این کار را کرد‌ه‌ایم و تجربه داریم.» معاون فرهنگی قوه‌قضاییه اضافه کرد: «بانوان در اوایل انقلاب در هیچ رشته ورزشی شرکت نمی‌کردند، ولی الان در ده‌ها رشته با پوشش خوب شرکت می‌کنند و بر همین اساس می‌توانند با پوشش خوب در مسابقات شرکت کنند.»

ارسال نظر